NjoftimetEventetPërditësim: Blini Crypto duke përdorur MYR me Swapple – 0% tarifa deri më 15 shkurt 2024

Përditësim: Blini Crypto duke përdorur MYR me Swapple – 0% tarifa deri më 15 shkurt 2024

Published date: 12 janar 2024 në 04:58 (UTC+0)

ProBit Global do të nisë një promovim një mujor në bashkëpunim me ofruesin e shërbimit të pagesave Swapple, duke i lejuar përdoruesit të blejnë BTC, ETH, USDT dhe më shumë duke përdorur Ringgit Malajzian (MYR) , duke paguar 0% tarifa .

Swapple është një rrjet kryesor pagesash, i krijuar si një portë për të marrë, dërguar dhe shkëmbyer monedhat lokale dhe aktivet dixhitale. Swapple shkon përtej blerjeve konvencionale me karta duke përdorur Visa dhe Mastercard duke ofruar metoda të reja pagese si Open Banking, Virtual Account, QR Code dhe MoMo.

Kohëzgjatja e mbrëmjes:

15 janar 2024 në 00:00 (UTC+0) -15 shkurt 2024 në 00:00 (UTC+0)

Termat dhe Kushtet

  • ProBit Global rezervon të drejtën për të ndaluar ose ndërprerë ngjarjen me diskrecionin e vetëm.
  • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
  • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.