NjoftimetListimetProBit Global riliston Ulgen Hash Power (UHP)

ProBit Global riliston Ulgen Hash Power (UHP)

Published date: 14 shkurt 2023 në 05:26 (UTC+0)

Nëpërmjet konsultimit me Ulgen Hash Power, fondacioni ka shprehur vullnetin për të përmirësuar dhe korrigjuar mangësitë. Prandaj, ne jemi të lumtur t'ju informojmë se kemi vendosur të ri-listojmë monedhën.

  Orari i Rivendosjes

Çifti i tregtimit: UHP/USDT

Depozita:16 shkurt 2023 në 01:00 (UTC+0)

Tregtimi:16 shkurt 2023 në 01:00 (UTC+0)

  Hyrje ( https://ulgenhashpower.com/ )

Projekti Ulgen Hash Power është një projekt monedhash i mbështetur nga asetet me bashkëpunimin e Bitfury, MDKI dhe UHP Global Inc. Duke shfrytëzuar shkallën e ulët të energjisë dhe efikasitetin Mining Block Box të Bitfury, ne po nxjerrim në gjendje të qëndrueshme dhe efikase. Për të maksimizuar ROI-në për investitorët, ekonomia e monedhës përbëhet nga shkëmbimi "BLE BACK-BURN OUT" dhe Portofoli i Staking për dividentë.

 

  Mediat sociale

Telegrami:   https://t.me/ulgenhash

Kakao:   https://open.kakao.com/o/gzGe0y2b

Cicëroj:   https://twitter.com/UlgenHashPower

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCJ6lVkwq5r2ahMdbfH0Mraw/about

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk mban përgjegjësi për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë prej informacioneve të përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.