NjoftimetMirëmbajtjaProBit Global Mbështet Orberium (OTC) Token Swap

ProBit Global Mbështet Orberium (OTC) Token Swap

Published date: 13 shkurt 2023 në 07:34 (UTC+0)

ProBit Global do të mbështesë shkëmbimin e shenjave Orberium (OTC). Ju lutemi mbani parasysh oraret kryesore të mëposhtme:

  • 29 janar 2023:
  • Pezullim OTC i depozitave dhe tërheqjeve.
  • 30 janar 2023:
  • Pezullimi OTC i tregtimit dhe anulimi i të gjitha porosive të hapura.
  • 15 shkurt 2023 në 08:00 (UTC+0) :
  • Përmbledhja OTC e depozitave dhe tërheqjeve.
  • 16 shkurt 2023 në 08:00 (UTC+0) :
  • Tregu OTC u rihap.
  • Shenjat e vjetra do të ndërrohen automatikisht me tokenat e rinj në një raport 10:1.
  • Adresa e kontratës së re:

https://bscscan.com/address/0xbd14eb432b7d58eef29df5469d1e7d03d4b3f007