NjoftimetMirëmbajtjaPEAKDEFI (PEAK) Blerjet nga 21 shkurt 2024 në 05:10, UTC deri më 7 mars 2024 në 02:15, UTC do të rimbursohen

PEAKDEFI (PEAK) Blerjet nga 21 shkurt 2024 në 05:10, UTC deri më 7 mars 2024 në 02:15, UTC do të rimbursohen

Published date: 14 mars 2024 në 06:40 (UTC+0)

Në dritën e incidentit të hakerimit të raportuar së fundmi PEAKDEFI (PEAK), veprimet e mëposhtme u ndërmorën menjëherë për t'i dhënë përparësi sigurisë së fondeve të përdoruesve:

  • 7 mars 2024 në 02:15 (UTC+0) :
  • Llogaritë e të gjithë mbajtësve të tokenit PEAKDEFI (PEAK) janë ngrirë përkohësisht. Siguria juaj është prioriteti ynë kryesor dhe u morën masa të menjëhershme për të adresuar situatën pa njoftim paraprak.
  • 12 mars 2024 në 08:00 (UTC+0) :
  • Kontrollet e sigurisë kanë përfunduar. Të gjitha llogaritë e mbajtësit të tokenit PEAK janë shkrirë dhe mund të përdoren si zakonisht.
  • 18 mars 2024 në 09:00 (UTC+0) :
  • Përdoruesit që blenë PEAK ndërmjet21 shkurt 2024 në 05:10 (UTC+0) dhe7 mars 2024 në 02:15 (UTC+0) do të marrë rimbursime.
  • Shenjat PEAK do të zbriten automatikisht dhe do të zëvendësohen me vlerat ekuivalente USDT.
  • Ju lutemi kontrolloni gjendjen e portofolit tuaj dhe kontaktoni Ekipin tonë të Mbështetjes së Klientit për çdo pyetje.

Ne e pranojmë se pezullimi i përkohshëm i llogarive tuaja mund të jetë shqetësues, por jini të sigurt që fondet tuaja janë të sigurta dhe të sigurta. Besimi juaj është i një rëndësie të madhe për ne dhe ne e vlerësojmë durimin dhe mirëkuptimin tuaj gjatë kësaj periudhe. Faleminderit që jeni një anëtar i çmuar i komunitetit tonë.

Ju lutemi referojuni këtij njoftimi në lidhje me depozitat, tërheqjet dhe tregtimin e PEAK. Për më shumë informacion, ju lutemi kontaktoni drejtpërdrejt ekipin e PEAKDEFI (PEAK):

Faleminderit per mbeshtetjen tuaj,

ProBit Global