NjoftimetListimetProBit Global Lists Dogita (DOGA)

ProBit Global Lists Dogita (DOGA)

Published date: 11 qershor 2024 në 08:57 (UTC+0)

Çiftet e tregtimit:   DOGA/USDT

Depozita:  12 qershor 2024 në 01:00 (UTC+0)

Tërheqja:  13 qershor 2024 në 01:00 (UTC+0)

Tregtimi:  12 qershor 2024 në 05:00 (UTC+0)

* Shënim: përdoruesit do të tarifohen me një tarifë depozite prej 16%.

Rreth Dogita

Hyrje ( https://dogita.io/ )  

Ai doli në treg për t'u bërë Memecoin më i madh se qentë e tjerë.   DOGITA është një shtesë e re në botën e aseteve dixhitale, që përfaqëson një version femëror dhe të fuqizuar të Dogecoin-it popullor. Krijuar në rrjetin Binance Smart Chain (BSC), DOGITA është një shenjë meme që kërkon të përmbledhë frymën e Dogecoin, por me një prekje unike femërore.

DOGITA është më shumë se thjesht një shenjë; është një lëvizje drejt përfshirjes dhe fuqizimit të femrës në universin e kriptomonedhës. Frymëzuar nga popullariteti dhe tërheqja e Dogecoin, DOGITA synon të ndërtojë një komunitet të gjallë dhe të angazhuar që promovon vlerat femërore dhe barazinë gjinore. Nëpërmjet teknologjisë blockchain dhe pjesëmarrjes aktive të komunitetit, DOGITA aspiron të bëhet një forcë pozitive në hapësirën e kriptove, duke sfiduar normat dhe stereotipet ekzistuese.

  Mediat sociale

Telegrami: https://t.me/Dogitaofficial
X:
https://x.com/missdogita  

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial  

ProBit Global X: https://twitter.com/ProBit_Exchange  

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk është përgjegjës për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë nga informacionet e përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.