NjoftimetMirëmbajtja[E plotësuar] ProBit Global pezullon depozitat dhe tërheqjet në Bitcoin Cash (BCH) në mbështetje të mirëmbajtjes së portofolit

[E plotësuar] ProBit Global pezullon depozitat dhe tërheqjet në Bitcoin Cash (BCH) në mbështetje të mirëmbajtjes së portofolit

Published date: 13 qershor 2023 në 01:31 (UTC+0)

16 qershor 2023 në 05:20 (UTC+0) përditësimi:

Mirëmbajtja e portofolit BCH ka përfunduar dhe depozitat dhe tërheqjet kanë rifilluar normalisht.

Ju lutemi mbani parasysh oraret kryesore të mëposhtme:

  • 9 qershor 2023 në 14:30 (UTC+0) : Pezullimi i depozitave dhe tërheqjeve të argumenteve të Bitcoin Cash (BCH).
  • Për t'u Njoftuar: Ne do të njoftojmë përdoruesit për rifillimin e depozitave dhe tërheqjeve pasi të përfundojë mirëmbajtja dhe rrjeti të jetë verifikuar se është i qëndrueshëm.  

Tregtimi i argumenteve Bitcoin Cash (BCH) vazhdon normalisht dhe do të mbetet i paprekur nga përmirësimi i rrjetit.

Faleminderit per mbeshtetjen tuaj,

ProBit Global