NjoftimetEventet[ProBit Exclusive - Rezultatet e Abonimit ARB Prill 2023]

[ProBit Exclusive - Rezultatet e Abonimit ARB Prill 2023]

Published date: 3 prill 2023 në 08:19 (UTC+0)

Ne kemi finalizuar të dhënat dhe rezultatet janë në!

Rezultatet e Abonimit

Çmimi përfundimtar (50% zbritje) : 4,67 PROB (0,57 USDT)

Abonimi total : 254,191.65558737 ARB

Ndarja totale : 8,771.92982456 ARB

Shkalla e mbiabonimit : 28,98X

Alokimi i ARB-së është dërguar!

ARB u është shpërndarë të gjithë pjesëmarrësve që janë abonuar.

Tregti ARB

Tregtimi:3 prill 2023 në 08:00 (UTC+0)

Çiftet e tregtimit:   ARB/USDT

Faleminderit që e bëtë ARB ProBit Exclusive një sukses, qëndroni të sintonizuar për një shikim të vogël në shitjen tonë të ardhshme Ekskluzive !