NjoftimetEventetProBit Global x CVN Group mban një AMA në Telegram për projektinChainGPT: 1,470 CGPT shpërblim më 7 dhjetor 2023 në 08:00, UTC

ProBit Global x CVN Group mban një AMA në Telegram për projektinChainGPT: 1,470 CGPT shpërblim më 7 dhjetor 2023 në 08:00, UTC

Published date: 6 dhjetor 2023 në 05:28 (UTC+0)

ProBit Global do të organizojë një AMA për të mësuar rreth projektit ChainGPT (CGPT) dhe një konkurs tregtimi CGPT në kanalin Telegram të komunitetit CVN në:   https://t.me/CVN_Group

Kjo është një mundësi e shkëlqyer për të fituar njohuri rreth projektit ChainGPT (CGPT) duke bërë pyetje drejtpërdrejt. Në të njëjtën kohë, ju do të keni një shans për të fituar shpërblime simbol CGPT!

Koha e ngjarjes

7 dhjetor 2023 në 08:00 (UTC+0)

Programi i ngjarjes

 • Pjesa 1 - Hyrje dhe informacion i përgjithshëm
  Prezantimi i shkëmbimit ProBit Global dhe projekti ChainGPT (CGPT).

 • Pjesa 2 - Pyetje dhe Përgjigje
  Çmimi total: 735 CGPT
  Pyetni ndonjë gjë në lidhje me projektin ChainGPT (CGPT) dhe konkursin e tregtimit ChainGPT (CGPT)! Postoni pyetjen tuaj AMA në këtë postim në Twitter . ProBit Global do të zgjedhë 5 pyetje për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve. Pjesëmarrësit që bëjnë pyetjen e përzgjedhur do të shpërblehen me 147 CGPT secili.

 • Pjesa 3 - Pyetje dhe përgjigje të drejtpërdrejta
  Çmimi total: 735 CGPT
  Bëni pyetje drejtpërdrejt gjatë sesionit të AMA-s. ProBit Global do të zgjedhë 5 pyetje për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve. Pjesëmarrësit që bëjnë pyetjen e përzgjedhur do të shpërblehen me 147 CGPT secili.

Si të merrni pjesë
Për t'u bashkuar me AMA ChainGPT (CGPT), ju lutemi bashkohuni në kanalin Telegram më poshtë:

https://t.me/ProBitVietnamese

https://t.me/CVN_Group

https://t.me/chaingpt

Termat dhe kushtet

 • Çdo llogari ka të drejtë të fitojë vetëm një herë.
 • Shpërndarja e shpërblimit do të përpunohet brenda 2 javësh pas përfundimit të ngjarjes.
 • Në rast se informacioni i nevojshëm nuk merret brenda 5 ditëve pas kërkesës, shpërblimi do të konfiskohet.
 • ProBit Global rezervon të drejtën të skualifikojë pjesëmarrësit që përfshihen në sjellje mashtruese, të tilla si krijimi i llogarive të shumta.
 • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose modifikojë rregullat e ngjarjes.
 • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.