NjoftimetListimetListat globale të ProBit MetaDOS (E DYTË)

Listat globale të ProBit MetaDOS (E DYTË)

Published date: 28 maj 2024 në 08:00 (UTC+0)

Çiftet e tregtimit:   E DYTË/USDT

Depozita:  29 maj 2024 në 08:00 (UTC+0)

Tërheqja:  31 maj 2024 në 08:00 (UTC+0)

Tregtimi:  30 maj 2024 në 08:00 (UTC+0)

 

Rreth MetaDOS

Hyrje ( https://metados.com )

MetaDOS është loja e parë në botë Battle Royale e aktivizuar me blockchain në PC dhe Mobile me një koncept të ri TIME-as-Currency. MetaDOS synon të bëhet standardi kryesor për Esports në Web3 duke krijuar një lojë të gjeneratës së ardhshme Free-to-Play-to-Own Battle Royale që përdor teknologjinë blockchain për të kënaqur lojtarët tradicionalë dhe blockchain.

  Mediat sociale

X : https://twitter.com/MetaDOS
Mosmarrëveshja:
https://discord.gg/metados
Kanali Telegram:
https://t.me/PlayMetaDOS
Grupi i Telegramit:
https://t.me/MetaDOSChat
YouTube:
https://www.youtube.com/@MetaDOS
Blog:
https://blog.metados.com  

Shtypni

Cointelegraph , CryptoPotato , TNGlobal  

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial  

ProBit Global X: https://twitter.com/ProBit_Exchange  

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk është përgjegjës për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë nga informacionet e përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.