NjoftimetEventetKonkurrenca tregtare Monetas (MNTG).

Konkurrenca tregtare Monetas (MNTG).

Published date: 10 janar 2023 në 05:13 (UTC+0)

Lidhja e Konkurrencës Tregtare MNTG

Kohëzgjatja e ngjarjes:12 janar 2023 në 08:00 (UTC+0) -19 janar 2023 në 08:00 (UTC+0)

Grupi i Çmimeve:   5000 MNTG

Tregtoni MNTG, Fitoni MNTG

Një konkurs tregtar do të mbahet për çiftin tregtar MNTG/USDT . Një total prej 5,000 MNTG   do t'u shpërndahet 20 tregtarëve më të mirë të vëllimit në këtë renditje.

Vendi i parë: 310 MNTG

Vendi i dytë: 303,75 MNTG

Vendi i tretë: 297.5 MNTG

Vendi i 4-të: 291.25 MNTG

Vendi i 5-të: 285 MNTG

Vendi i 6-të: 278,75 MNTG

Vendi i 7-të: 272.5 MNTG

Vendi i 8-të: 266.25 MNTG

Vendi i 9-të: 260 MNTG

Vendi i 10-të: 253,75 MNTG

Vendi i 11-të: 247.5 MNTG

Vendi i 12-të: 241.25 MNTG

Vendi i 13-të: 235 MNTG

Vendi i 14-të: 228,75 MNTG

Vendi i 15-të: 222.5 MNTG

Vendi i 16-të: 216.25 MNTG

Vendi i 17-të: 210 MNTG

Vendi i 18-të: 203,75 MNTG

Vendi i 19-të: 197.5 MNTG

Vendi i 20-të: 178,75 MNTG

  Fitoni tarifa më të ulëta tregtare duke vendosur PROB

Staking PROB do të zhbllokojë tarifat më të ulëta të tregtimit bazuar në nivelin tuaj të anëtarësimit, i cili përcaktohet nga shuma e aksioneve. Shumat më të larta të aksioneve PROB marrin tarifat më të ulëta të tregtimit, kështu që vendosni PROB-në tuaj për të filluar të shijoni përfitimet.

  Termat dhe Kushtet

  • Renditja e konkurrencës tregtare përcaktohet sipas vëllimit total të tregtimit, i konvertuar në USDT .
  • Mund të ketë dallime midis bordit drejtues dhe rezultateve aktuale për shkak të renditjeve të përditësuara periodikisht.
  • Shpërblimet do të shpërndahen në kuletat e ProBit Global brenda dy javësh pas përfundimit të Konkursit të Tregtisë.
  • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
  • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.
  • Në rast barazimi, shuma e mbajtjes së PROB do të përdoret për të përcaktuar fituesin.