NjoftimetEventetSesioni AMA i Telegramit të ProBit Global x Vestate (VESTATE): Fitoni 15,000 VESTATE 22 shkurt 2024 në 08:00, UTC

Sesioni AMA i Telegramit të ProBit Global x Vestate (VESTATE): Fitoni 15,000 VESTATE 22 shkurt 2024 në 08:00, UTC

Published date: 20 shkurt 2024 në 09:03 (UTC+0)

ProBit Global do të mbajë një seancë AMA për Vestate (VESTATE)   në kanalin e tij zyrtar Telegram: https://t.me/ProBitGlobalOfficial .

Kjo është një mundësi e shkëlqyer për të marrë njohuri rreth Vestate (VESTATE) duke i bërë pyetje ekipit drejtpërdrejt. Në të njëjtën kohë, ju do të merrni mundësinë për të fituar tokenat VESTATE!

Orari i ngjarjeve

22 shkurt 2024 në 08:00 (UTC+0)

Segmentet e ngjarjeve

 • Pjesa 1 - Ekipi i Mirëpritur Vestate (VESTATE).
  Prezantimi i të ftuarve nga ekipi i Vestate (VESTATE) .

 • Pjesa 2 - Pyetje dhe Përgjigje
  Çmimet totale: 4
  270 VESTATE
  Pyetni ndonjë gjë për Vestate (VESTATE) ! Postoni pyetjet tuaja AMA për ekipin e Vestate (VESTATE) në këtë postim në Twitter . Ekipi do të zgjedhë 5 pyetje për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve. Pjesëmarrësit që bënë pyetjet e zgjedhura do të shpërblehen me 854 VESTATE secili .

 • Pjesa 3 - Kuiz
  Çmimet totale: 4
  270 VESTATE
  Ekipi i Vestate (VESTATE) do të bëjë 5 pyetje dhe 5 personat e parë që do të përgjigjen saktë do të fitojnë 854 VESTATE secili !

 • Pjesa 4 - Kuiz bonus
  Çmimet totale: 6
  460 VESTATE
  Pyetni ndonjë gjë për Vestate (VESTATE) LIVE! Postoni pyetjet tuaja AMA gjatë këtij seksioni të AMA dhe ekipi i Vestate (VESTATE) do të zgjedhë 5 pyetje për t'iu përgjigjur. Pjesëmarrësit që bënë pyetjet e zgjedhura do të shpërblehen me 1,292 VESTATE secili .

Si të bashkoheni
Për të marrë pjesë në Vestate (VESTATE) AMA, ju lutemi bashkohuni në kanalin ProBit Global Official Telegram: https://t.me/ProBitGlobalOfficial  

Termat dhe Kushtet

 • Përdoruesve u kërkohet të bashkohen dhe të ndjekin llogaritë zyrtare të ProBit Global X (Twitter) dhe Vestate (VESTATE) X (Twitter) për të qenë të kualifikuar për të marrë pjesë në ngjarje
 • Çdo llogari ka të drejtë të fitojë vetëm një herë.
 • Shpërndarja e shpërblimit do të përpunohet brenda 2 javësh pas përfundimit të ngjarjes.
 • Në rast se informacioni i kërkuar nuk merret brenda 5 ditëve, shpërblimet do të konfiskohen.
 • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
 • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.