NjoftimetEventetKonkurrenca tregtare Galvan (IZE).

Konkurrenca tregtare Galvan (IZE).

Published date: 30 tetor 2023 në 07:18 (UTC+0)

Lidhja e Konkurrencës Tregtare IZE

Kohëzgjatja e ngjarjes:2 nëntor 2023 në 08:00 (UTC+0) -16 nëntor 2023 në 08:00 (UTC+0)

Grupi i Çmimeve:   18 000 000 IZE

  Kërkesa për përshtatshmërinë e ngjarjes

Një minimum prej 100 PROB duhet të vendosen në mënyrë që të kualifikoheni për këtë ngjarje dhe PROB-ja e vendosur nuk mund të zvogëlohet gjatë kohëzgjatjes së konkursit.

PROBIMI I kunjit:   https://www.probit.com/stake/PROB
Udhëzues për vendosjen e basteve:   https://www.probit.com/hc/360039717011-How-to-Stake-PROB  

Tregtoni IZE, Fitoni IZE

Një konkurs tregtar do të mbahet për çiftin tregtar IZE/USDT . Gjithsej 18 000 000 IZE   do t'u shpërndahet 20 tregtarëve më të mirë të vëllimit në këtë renditje.

Vendi i parë: 1,116,000 IZE

Vendi i dytë: 1,093,500 IZE

Vendi i 3-të: 1.071.000 IZE

Vendi i 4-të: 1.048.500 IZE

Vendi i 5-të: 1.026.000 IZE

Vendi i 6-të: 1.003.500 IZE

Vendi i 7-të: 981 000 IZE

Vendi i 8-të: 958 500 IZE

Vendi i 9-të: 936,000 IZE

Vendi i 10-të: 913 500 IZE

Vendi i 11-të: 891 000 IZE

Vendi i 12-të: 868.500 IZE

Vendi i 13-të: 846 000 IZE

Vendi i 14-të: 823.500 IZE

Vendi i 15-të: 801 000 IZE

Vendi i 16-të: 778 500 IZE

Vendi i 17-të: 756.000 IZE

Vendi i 18-të: 733.500 IZE

Vendi i 19-të: 711.000 IZE

Vendi i 20-të: 643 500 IZE

  Fitoni tarifa më të ulëta tregtare duke vendosur PROB

Staking PROB do të zhbllokojë tarifat më të ulëta të tregtimit bazuar në nivelin tuaj të anëtarësimit, i cili përcaktohet nga shuma e aksioneve. Shumat më të larta të aksioneve PROB marrin tarifat më të ulëta të tregtimit, kështu që vendosni PROB-në tuaj për të filluar të shijoni përfitimet.

  Termat dhe Kushtet

  • Një minimum prej 100 PROB duhet të vendosen për t'u bashkuar me të gjitha garat tregtare.
  • PROB e aksioneve të përdoruesve duhet të ruhet dhe nuk mund të zvogëlohet gjatë kohëzgjatjes së konkursit.
  • Renditja e konkurrencës tregtare përcaktohet sipas vëllimit total të tregtimit, i konvertuar në USDT .
  • Mund të ketë dallime midis bordit drejtues dhe rezultateve aktuale për shkak të renditjeve të përditësuara periodikisht.
  • Shpërblimet do të shpërndahen në kuletat e ProBit Global brenda dy javësh pas përfundimit të Konkursit të Tregtisë.
  • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
  • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.
  • Në rast barazimi, shuma e mbajtjes së PROB do të përdoret për të përcaktuar fituesin.