NjoftimetListimetListat globale të ProBit TokoQRT (TQRT)

Listat globale të ProBit TokoQRT (TQRT)

Published date: 19 qershor 2023 në 03:19 (UTC+0)

Çiftet e tregtimit:   TQRT/USDT

Depozita:  20 qershor 2023 në 00:00 (UTC+0)

Tërheqja:  20 qershor 2023 në 00:00 (UTC+0)

Tregtimi:  20 qershor 2023 në 02:00 (UTC+0)

 

Rreth TokoQRT

Hyrje ( h ttps://tokoqrt.com )  

TokoQrt është një ekosistem inovativ i platformës së shkëmbimit që ofron një sërë veçorish dhe shërbimesh për përdoruesit e tij. Me shenjën TQRT në thelbin e saj, platforma është projektuar të jetë shumë likuide dhe e gjithanshme, duke e bërë atë një zgjedhje popullore për tregtarët dhe investitorët.

Me lidhjen API nga aplikacioni LuckQRT, QRTWallet dhe QRTMall, QRtPay dhe QRTBid, TokoQrt po ndërton një ekosistem gjithëpërfshirës që u ofron përdoruesve një sërë mënyrash për të fituar dhe përdorur tokenat TQRT. Ndërsa platforma vazhdon të rritet dhe të zhvillohet me Mbështetjen e Qeverisë Ligjore Në të ardhmen e afërt, ajo është e sigurt që do të bëhet një aset edhe më i vlefshëm për përdoruesit e saj.

  Promovimi Airdrop

Pretendoni vlerën 125,000 USDT në TQRT: Zgjidhni ProBit Global si promovues zyrtar

  Mediat sociale

Telegrami (grupi): https://t.me/qrkitaexchanger
Telegrami (kanali): https://t.me/qrkitaexchange
Twitter: https://twitter.com/qrkitaexchanger?s=09
Instagram: https://instagram.com/qrkitaexchange

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk është përgjegjës për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë nga informacionet e përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.