NjoftimetEventetSesioni AMA i Telegramit ProBit Global x Dexagon (DXC): Win 100 DXC më 15 nëntor 2023 në 07:00, UTC

Sesioni AMA i Telegramit ProBit Global x Dexagon (DXC): Win 100 DXC më 15 nëntor 2023 në 07:00, UTC

Published date: 10 nëntor 2023 në 01:34 (UTC+0)

ProBit Global do të mbajë një seancë AMA për Dexagon (DXC) në kanalin e tij zyrtar Telegram: https://t.me/ProBitGlobalOfficial .

Kjo është një mundësi e shkëlqyer për të marrë njohuri rreth projektit Dexagon (DXC) duke i bërë pyetje drejtpërdrejt ekipit. Në të njëjtën kohë, ju do të merrni mundësinë për të fituar argumentet DXC!

Orari i ngjarjeve

15 nëntor 2023 në 07:00 (UTC+0)

Segmentet e ngjarjeve

 • Pjesa 1 - Ekipi i mirëseardhjes së Dexagon (DXC).
  Prezantimi i të ftuarve nga ekipi i Dexagon (DXC).

 • Pjesa 2 - Pyetje dhe Përgjigje
  Çmimet totale: 50 DXC
  Pyetni ndonjë gjë për Dexagon (DXC)! Postoni pyetjet tuaja AMA për ekipin Dexagon (DXC) për këtë   Postimi në Twitter . Ekipi do të zgjedhë 5 pyetje për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve. Pjesëmarrësit që kanë bërë pyetjet e zgjedhura do të shpërblehen me nga 10 DXC secili .

 • Pjesa 3 - Kuiz
  Çmimet totale: 50 DXC
  Ekipi Dexagon (DXC) do të bëjë 5 pyetje dhe 5 personat e parë që do të përgjigjen saktë do të fitojnë 10 DXC secili !

Si të bashkoheni
Për të marrë pjesë në Dexagon (DXC) AMA, ju lutemi bashkohuni në kanalin ProBit Global Official Telegram: https://t.me/ProBitGlobalOfficial  

Termat dhe Kushtet

 • Çdo llogari ka të drejtë të fitojë vetëm një herë.
 • Shpërndarja e shpërblimit do të përpunohet brenda 2 javësh pas përfundimit të ngjarjes.
 • Shpërndarja do të përpunohet vetëm pasi KYC STEP2 dhe të gjitha informacionet e kërkuara janë marrë nga fituesit e ngjarjeve.
 • Në rast se informacioni i kërkuar nuk merret brenda 5 ditëve, shpërblimet do të konfiskohen.
 • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
 • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.