NjoftimetListimetProBit Global Lists Cybertron Chain (CTCTM)

ProBit Global Lists Cybertron Chain (CTCTM)

Published date: 7 mars 2023 në 04:33 (UTC+0)

Çifti tregtar: CTCTM/BTC

Depozita:  8 mars 2023 në 06:00 (UTC+0)

Tregtimi:  8 mars 2023 në 09:00 (UTC+0)

 

Rreth Cybertron Chain

▶ Hyrje ( https://cybertronchain.com/ )

CTCTM lëshohet nga Hansblock.oU dhe është selia e Cybertronchain.com . Që nga viti 2018, sistemi është zhvilluar dhe infrastruktura është ndërtuar. Nëpërmjet sistemit CTCTM, çdokush mund të përjetojë shërbime të ndryshme si kartë krediti, internet banking, si dhe depozita në tregun financiar apo tregun e pagesave. Është një avantazh që rrit potencialin e kriptomonedhës CTCTM, e bën të lehtë dhe të përshtatshëm për t'u përdorur edhe për fillestarët në kriptomonedhë dhe jep merita në gjenerimin e fitimeve. Ju mund të përdorni CTCWallet dhe pishinat e likuiditetit. Mund të përdoret në kioskat e pagesave të monedhës virtuale, qendrat tregtare dhe zinxhirët e kafesë. Protokollet e brendshme i lejojnë përdoruesit të zbatojnë zgjidhje të ndryshme pa ndërruar zinxhirët e bllokimit ose instalimin e aplikacioneve të shumta. Gjithçka është e disponueshme në një ndërfaqe të vetme aplikacioni të personalizueshme.

  Mediat sociale

Telegrami:   https://t.me/+QkR8oBBIWXtkYTg1

Cicëroj:   https://twitter.com/cybertronchain

Facebook: https://www.facebook.com/groups/769315877377559/

YouTube:   https://youtu.be/jq0GxO37-oQ

▶ Shtypni

https://youtu.be/zN7xgfo-Byw

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk mban përgjegjësi për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë prej informacioneve të përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.