NjoftimetEventetNgjarja e aksioneve të monedhës së gjelbër Universe (GUC) - 10,000,000 GUC në shpërblime

Ngjarja e aksioneve të monedhës së gjelbër Universe (GUC) - 10,000,000 GUC në shpërblime

Published date: 8 qershor 2023 në 07:15 (UTC+0)

Bashkohuni në Ngjarje Staking GUC

Kohëzgjatja e ngjarjes:9 qershor 2023 në 06:00 (UTC+0) -9 korrik 2023 në 06:00 (UTC+0)

Periudha për aksion: 90/180/270/360 ditë

Shpërblime: Deri në 20%/50%/80%/120% për periudhë në GUC

Shuma minimale e aksioneve: 100 GUC
Shuma totale e shpërblimit: 10,000,000 GUC

Aksionet GUC, Fito GUC

Përdoruesit që vendosin GUC në ProBit Global për kohëzgjatjen e kërkuar do të marrin deri në 20%/50%/80%/120% për periudhë në GUC si më poshtë:

Periudha e aksionit

Norma e shpërblimit vjetor %

Shpërblimet totale të aksioneve

90 ditë

20%

2 000 000 GUC

180 ditë

50%

3,000,000 GUC

270 ditë

80%

2 000 000 GUC

360 ditë

120%

3,000,000 GUC

 

Termat & Kushtet

  • GUC e stakuar nuk mund të tregtohet ose tërhiqet gjatë kohëzgjatjes së aksioneve.
  • Shpërblimet e vendosjes së basteve do të shpërndahen pasi të ketë kaluar kohëzgjatja e aksioneve. Kjo bëhet automatikisht brenda disa ditësh pune, ju lutemi mos kontaktoni ProBit Global ose Green Universe Coin.
  • Rregullat dhe data e fushatës janë subjekt i ndryshimit dhe fushata e aksioneve mund të anulohet në rrethana të caktuara nga ProBit Global dhe ekipi Green Universe Coin pa njoftim të mëtejshëm.
  • ProBit Global rezervon të drejtën e interpretimit përfundimtar të rregullave për fushatën e aksioneve GUC.