NjoftimetListimetProBit Global Liston Biosciences Vector Space (SBIO)

ProBit Global Liston Biosciences Vector Space (SBIO)

Published date: 20 dhjetor 2023 në 09:03 (UTC+0)

Çiftet e tregtimit:  

SBIO/USDT  

SBIO/ETH

Depozita:  21 dhjetor 2023 në 05:00 (UTC+0)

Tërheqja:  21 dhjetor 2023 në 05:00 (UTC+0)

Tregtimi:  22 dhjetor 2023 në 05:00 (UTC+0)

 

Rreth Vector Space Biosciences

Hyrje ( https://vectorspacebio.science )  

Për të krijuar një bazë hënore ose për të shkuar në Mars, të kuptuarit se si të mbroni dhe riparoni trupin e njeriut gjatë fluturimit në hapësirë është një domosdoshmëri.

VSB mban tre laboratorë thelbësorë - një Laborator të Bioshkencave, në bashkëpunim me Bordin e tyre Këshillues Shkencor (SAB), një Laborator Hardware & CubeSat ku ata dizajnojnë dhe lëshojnë CubeSats biologjikë, si dhe një laborator AI që përfshin modelimin biologjik të gjuhës, AI gjeneruese, proteina përputhja e sekuencave, DB-të vektoriale dhe vizualizimet e avancuara. Ky tubacion mundëson zhvillimin e kundërmasave kundër sëmundjeve të lidhura me faktorët stresues që vijnë nga fluturimi njerëzor në hapësirë. Kundërmasat jo vetëm që mbrojnë njerëzit në hapësirë, por gjithashtu dyfishohen si forma të reja të mjekësisë precize për të gjithë njerëzimin.

  Mediat sociale

Telegrami : https://t.me/joinchat/GrCYjA8rPgD8coAiEhRuBA
X : https://x.com/VectorSpaceBio
Mosmarrëveshja : https://discord.gg/vectorspacebiosciences
Medium : https://spacebiosciences.medium.com/  

Shtypni

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk mban përgjegjësi për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë prej informacioneve të përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.