NjoftimetEventet[MBYLLUR] ProBit Global x HEALTHMEDI (HMD) Airdrop - 2,270,000 HMD për të fituar

[MBYLLUR] ProBit Global x HEALTHMEDI (HMD) Airdrop - 2,270,000 HMD për të fituar

Published date: 2 maj 2024 në 05:03 (UTC+0)

*Përditësimi: Airdrop tani është mbyllur.

⯈ Kohëzgjatja e ngjarjes

3 maj 2024 në 09:00 (UTC+0) te15 maj 2024 në 09:00 (UTC+0)

*Shpërndarja e shpërblimit do të përfundojë brenda 2 javësh pas përfundimit të ngjarjes.

 

⯈ Si të bashkoheni me HEALTHMEDI (HMD) Airdrop

Përfundoni të gjitha detyrat e mëposhtme dhe merrni 2,600 argumente HMD:

⭐️ DETYRA 1: Ndiqni llogaritë zyrtare X të ProBit Global dhe HEALTHMEDI në

  ⭐️ DETYRA 2: Pëlqejeni këtë postim , bëni retweet dhe etiketoni të dyja:

  • @ProBit_Exchange
  • @ HEALTHMEDI2

  ⭐️ DETYRA 3: Plotësoni formularin: https://forms.gle/kPRXj51KMAoXYtaK7  

⯈ Si të merrni bonus shtesë HEALTHMEDI (HMD) Airdrop

Përveç detyrave #1, #2 dhe #3 më sipër, plotësoni detyrën e mëposhtme për t'u kualifikuar për të marrë 10,000 argumente HMD :

⭐️ DETYRA BONUS: Tregtoni të paktën 10 USDT me vlerë ose më shumë argumente HMD brenda periudhës së ngjarjes

▶ Shënim:

Buxheti i përgjithshëm për detyrën #1, #2 dhe #3: 570,000 HMD

Buxheti i përgjithshëm për detyrën e bonusit: 1,700,000 HMD

Ekziston një maksimum total prej 2,270,000 argumentesh HMD për airdrop. Ata pjesëmarrës që përfunduan detyrat e kërkuara pasi të jetë arritur kufiri nuk do të kenë të drejtë të marrin airdrops.

▶ Termat dhe Kushtet

  • Çdo individ ka të drejtë të fitojë vetëm një herë.
  • ProBit Global rezervon të drejtën për të skualifikuar pjesëmarrësit abuzues të ngjarjeve që janë të përfshirë në aktivitete keqdashëse si krijimi i llogarive të shumta.
  • ProBit Global rezervon të drejtën për të ndaluar ose ndërprerë ngjarjen me diskrecionin e vetëm.
  • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
  • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.