NjoftimetMirëmbajtjaProBit Global pezullon tërheqjet në Ontologji (ONT) në mbështetje të mirëmbajtjes së portofolit

ProBit Global pezullon tërheqjet në Ontologji (ONT) në mbështetje të mirëmbajtjes së portofolit

Published date: 16 qershor 2023 në 02:56 (UTC+0)

Ju lutemi mbani parasysh oraret kryesore të mëposhtme:

  • 16 qershor 2023 në 02:30 (UTC+0) : Pezullimi i tërheqjeve të shenjave Ontology (ONT).
  • 17 tetor 2022 në 00:00 (UTC+0) : Pezullimi i tërheqjeve të shenjave Ontology GAS (ONG).
  • Për t'u Njoftuar: Ne do të njoftojmë përdoruesit për rifillimin e tërheqjeve pasi të përfundojë mirëmbajtja dhe rrjeti të jetë verifikuar se është i qëndrueshëm.  

Tregtimi dhe depozitimi i tokeneve Ontology (ONT) dhe Ontology GAS (ONG) vazhdon normalisht dhe nuk do të ndikohet nga përmirësimi i rrjetit.

Faleminderit per mbeshtetjen tuaj,

ProBit Global