NjoftimetListimetProBit Global Relists Rakon (RKNT)

ProBit Global Relists Rakon (RKNT)

Published date: 10 qershor 2024 në 09:23 (UTC+0)

ProBit Global është i lumtur t'ju informojë se ne kemi vendosur të ri-listojmë Rakon (RKNT).

▶ Orari i Rivendosjes

Çiftet e tregtimit: RKNT/ETH  

Depozita:10 qershor 2024 në 09:00 (UTC+0)

Tërheqja:10 qershor 2024 në 09:00 (UTC+0)

Tregtimi:10 qershor 2024 në 09:00 (UTC+0)

Hyrje ( rkntoken.io )

Vizioni i Rakon ishte të krijonte një kriptomonedhë vërtet të besueshme që do të revolucionarizojë rrënjësisht mënyrën e projektimit të Produkteve të Kontrollit ku shpejtësia dhe besueshmëria janë parësore. Rezultati është "RKN Token" i cili do të pasurojë përvojën e shoqërisë së lidhur duke ofruar zgjidhje novatore, shumë të besueshme për kontrollin e frekuencës dhe zgjidhjet e kohës për infrastrukturën dhe ekosistemet e kriptomonedhave.

  Mediat sociale

Telegrami: https://t.me/rkntoken
X:
https://twitter.com/RakonRkn  

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial  

ProBit Global X: https://twitter.com/ProBit_Exchange  

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk është përgjegjës për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë nga informacionet e përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.