NjoftimetMirëmbajtja[E plotësuar] ProBit Global mbështet përmirësimin e rrjetit të zinxhirit Beacon (BEP2) BNB dhe Hard Fork

[E plotësuar] ProBit Global mbështet përmirësimin e rrjetit të zinxhirit Beacon (BEP2) BNB dhe Hard Fork

Published date: 15 qershor 2023 në 05:26 (UTC+0)

15 qershor 2023 në 08:00 (UTC+0) përditësimi:

Përmirësimi ka përfunduar dhe depozitat dhe tërheqjet kanë rifilluar normalisht.

Ju lutemi mbani parasysh oraret kryesore të mëposhtme:

  • 15 qershor 2023 në 05:30 (UTC+0) : Pezullimi i depozitave dhe tërheqjeve të të gjitha argumenteve në BNB Beacon Chain (BEP2).
  • 15 qershor 2023 në 06:00 (UTC+0) : Koha e vlerësuar e pirunit të fortë
  • Për t'u Njoftuar: Ne do të njoftojmë përdoruesit për rifillimin e depozitave dhe tërheqjeve pasi të përfundojë përmirësimi dhe rrjeti të jetë verifikuar se është i qëndrueshëm.  

Tregtimi i të gjitha tokeneve në BNB Beacon Chain (BEP2) vazhdon si normal dhe nuk do të ndikohet nga përmirësimi dhe aktiviteti i hard fork-ut.

Për më shumë informacion, ju lutemi referojuni sa vijon: https://www.binance.com/en/support/announcement/binance-will-support-the-bnb-beacon-chain-bep2-network-upgrade-hard-fork- 52bdcfd3b1f24cb6a38db048bd4649ff  

Faleminderit per mbeshtetjen tuaj,

ProBit Global