NjoftimetMirëmbajtja[Përditësuar] ProBit Global pezullon depozitat dhe tërheqjet e zinxhirit inkub (ICB)

[Përditësuar] ProBit Global pezullon depozitat dhe tërheqjet e zinxhirit inkub (ICB)

Published date: 12 qershor 2023 në 05:54 (UTC+0)

28 qershor 2023 në 06:30 (UTC+0) përditësimi:

Rifilluan tërheqjet dhe tregtimi i ICB.

Për shkak të kërkesës zyrtare të ekipit të projektit të Zinxhirit Incube (ICB), depozitat dhe tërheqjet e ICB janë pezulluar në ProBit Global.9 qershor 2023 në 06:28 (UTC+0) .

  • Për t'u Njoftuar: Ne do të njoftojmë përdoruesit për rifillimin e depozitave dhe tërheqjeve të ICB-së pasi të jenë zgjidhur të gjitha çështjet.  

Incube Chain po bën çmos për të adresuar problemet dhe për të rivendosur funksionimin normal. Për më shumë informacion, ju lutemi kontaktoni drejtpërdrejt Ekipin e Zinxhirit të Incube: