NjoftimetEventet[MBYLLUR] ProBit Global x Landwolf (WOLF) Megadrop - 520,000,000 WOLF për të fituar

[MBYLLUR] ProBit Global x Landwolf (WOLF) Megadrop - 520,000,000 WOLF për të fituar

Published date: 29 maj 2024 në 07:53 (UTC+0)

*Përditësimi: Megadrop tani është mbyllur.

⯈ Kohëzgjatja e ngjarjes

29 maj 2024 në 08:30 (UTC+0) te12 qershor 2024 në 08:30 (UTC+0)

*Shpërndarja e shpërblimit do të përfundojë brenda 2 javësh pas përfundimit të ngjarjes.

 

⯈ Si të bashkoheni me rënien mega të Landwolf (WOLF).

Përfundoni të gjitha detyrat e mëposhtme dhe merrni 2 00,000 argumente WOLF :

⭐️ DETYRA 1: Ndiqni llogaritë zyrtare X të ProBit Global dhe Landwolf në

  ⭐️ DETYRA 2: Pëlqejeni këtë postim , bëni retweet dhe etiketoni të dyja

  • @ProBit_Exchange
  • @Wolf0x67

⭐️ DETYRA 3: Ndiqni llogaritë zyrtare të telegramit të ProBit Global dhe Landwolf në

⭐️ DETYRA 4: Plotësoni formularin: https://forms.gle/wnZSV5a2xZmHpp2u8  

⯈ Si të merrni megadrop shtesë Landwolf (WOLF).

Përveç detyrave #1, #2, #3 dhe #4 më sipër, plotësoni detyrën e mëposhtme për t'u kualifikuar për të marrë tokenat Bonus WOLF :

⭐️ BONUS   DETYRË: Tregtoni të paktën 15 USDT me vlerë ose më shumë argumente WOLF brenda periudhës së ngjarjes. Pjesëmarrësit kryesorë me vëllimin më të lartë të tregtimit të WOLF do të shpërblehen në rendin e mëposhtëm:

Vendi 1 - 20: 4,000,000 WOLF

Dhe, 120 përdoruesit e mëposhtëm mund të marrin 2,000,000 WOLF secili.

▶ Shënim:

Buxheti i përgjithshëm për detyrën #1, #2, #3 dhe #4: 200,000,000 WOLF

Buxheti total për Bonus Detyra: 320,000,000 WOLF

Ekziston një maksimum total prej 520,000,000 argumentesh WOLF për Megadrop. Ata pjesëmarrës që përfunduan detyrat e kërkuara pasi të jetë arritur kufiri nuk do të kenë të drejtë të marrin Megadrops.

▶ Termat dhe Kushtet

  • Çdo individ ka të drejtë të fitojë vetëm një herë.
  • ProBit Global rezervon të drejtën të skualifikojë pjesëmarrësit abuzues të ngjarjeve që janë të përfshirë në aktivitete keqdashëse si krijimi i llogarive të shumta.
  • ProBit Global rezervon të drejtën për të ndaluar ose ndërprerë ngjarjen me diskrecionin e vetëm.
  • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
  • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.