NjoftimetEventet[MBYLLUR] ProBit Global x Ultron (ULX) Airdrop të hënën

[MBYLLUR] ProBit Global x Ultron (ULX) Airdrop të hënën

Published date: 12 qershor 2023 në 00:12 (UTC+0)

*Përditësimi: Airdrop tani është mbyllur.

Koha e ndërprerjes së detyrës 1:25 qershor 2023 në 13:04 (UTC+0)

Koha e ndërprerjes së detyrës 2:12 qershor 2023 në 03:20 (UTC+0)

Koha e ndërprerjes së detyrës 3:12 qershor 2023 në 07:38 (UTC+0)

Koha e ndërprerjes së detyrës 4:25 qershor 2023 në 17:29 (UTC+0)

Kohëzgjatja e ngjarjes

12 qershor 2023 në 00:00 (UTC+0) te25 qershor 2023 në 23:59 (UTC+0)

*Shpërndarja e shpërblimit do të përpunohet brenda 2 javësh pas datës së përfundimit të ngjarjes.

 

Si të merrni Ultron (ULX) Airdrop

Plotësoni CDO nga detyrat e mëposhtme më poshtë.

*Të gjithë pjesëmarrësit duhet të kryejnë verifikimin e telefonit dhe KYC HAPI 2 për t'u kualifikuar për të marrë airdrops.

 

⭐️ DETYRA Nr. 1

Krijoni një llogari të re në ProBit Global dhe plotësoni verifikimin e telefonit dhe KYC HAPI 2 .

Shpërblimi: 10 ULX

Shkoni te Faqja ime e llogarisë suaj ProBit Global dhe klikoni 'Verifikimi' (shih imazhin më poshtë).

Shihni Si të plotësoni KYC > për udhëzime të hollësishme.

detyra_1.PNG

⭐️ DETYRA #2

Referojini miqtë tuaj të regjistrohen në ProBit Global.

detyra_2.PNG

  • Ndani lidhjen e referimit me miqtë tuaj.
  • Kërkojuni miqve tuaj të referuar të plotësojnë verifikimin e telefonit dhe KYC HAPI 2 të përshkruar në DETYRËN #1.

Shënim: Vetëm ata përdorues që kanë përfunduar me sukses verifikimin e telefonit dhe KYC HAPI 2 do të konsiderohen si referime që kanë të drejtë të marrin airdrops.

Të dy referuesi dhe arbitri do të marrin Airdrops si më poshtë:

  • Referues: 10 ULX për llogari të referuar
  • Gjyqtari: 10 ULX

Për më tepër, 10 përdoruesit kryesorë të ProBit Global me numrin më të madh të referimeve brenda kohëzgjatjes së ngjarjes do të fitojnë çmimet e mëposhtme:

Vendi i parë: 1,125 ULX

Vendi i 2-të: 225 ULX

Vendi i 3-të: 212 ULX

Vendi i 4-të: 200 ULX

Vendi i 5-të: 188 ULX

Vendi i 6-të: 150 ULX

Vendi i 7-të: 137 ULX

Vendi i 8-të: 100 ULX

Vendi i 9-të: 88 ULX

Vendi i 10-të: 75 ULX

Shënim: Çdo llogari ProBit Global mund të fitojë si një nga 10 referuesit më të mirë për një maksimum vetëm 3 herë.

⭐️ DETYRA #3

Ndiqni / bashkohuni / abonohuni në llogaritë e mediave sociale të ProBit Global dhe Ultron.

Shpërblimi: 5 ULX

Plotësoni formularin: https://forms.gle/yjoGVFHW7WsmLga28  

Shënim: Vetëm ata që ndoqën/u bashkuan/abonoheshin në TË GJITHA llogaritë e treguara më sipër DHE e plotësuan plotësisht formularin do të marrin airdrop për detyrën #3.

⭐️ DETYRA #4

Vlerësoni dhe rishikoni ProBit Global në Google Play ose Apple App Store.

Shpërblimi: 5 ULX

  1. Lini një rishikim dhe vlerësoni aplikacionin; mundësisht 5 yje! 😉
  1. Ngarkoni pamjen e ekranit për të plotësuar formularin e mëposhtëm:   https://forms.gle/dd9VZvqHiCUhmL9v6  

Shënim: Vetëm ata që kanë dorëzuar një rishikim në njërën nga dyqanet e aplikacioneve të mësipërm DHE kanë plotësuar plotësisht formularin do të marrin airdrop për Detyrën #4.

 

Njoftim i rëndësishëm

Buxheti i përgjithshëm për detyrën #1 dhe #2: 16,500 ULX

Buxheti i përgjithshëm për detyrën #3 dhe #4: 3500 ULX

Ekziston një maksimum total prej 20,000 argumentesh ULX për të gjithë ngjarjen. Ata pjesëmarrës që përfunduan detyrat e kërkuara pasi të jetë arritur kufiri nuk do të kenë të drejtë të marrin airdrops. Një njoftim do të bëhet në grupin zyrtar Telegram të ProBit Global pasi të jetë tejkaluar kufiri.

 

Lidhjet zyrtare të Ultron (ULX).

Uebfaqja: https://ultron.foundation/  

Telegrami : https://t.me/ultron_foundation

Twitter: https://twitter.com/ultron_found  

Instagram: https://www.instagram.com/ultron.foundation/  

Facebook: https://www.facebook.com/ultronfoundation  

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ultron-foundation  

________________________________________________________________

SHËNIM I RËNDËSISHËM (Ju lutemi lexoni përpara se të merrni pjesë në këtë ngjarje ajrore):

Pse nuk e mora avionin tim?
Nëse nuk i keni marrë çmimet, do të thotë se një ose më shumë nga kërkesat janë zbatuar gabimisht. Ju lutemi kontrolloni arsyet e mundshme pse nuk e keni marrë airdrop në këtë FAQ .

Pse nuk funksionon verifikimi i telefonit?

Në varësi të ofruesit tuaj të shërbimit celular, verifikimi i telefonit mund ose nuk mund të funksionojë në vendet e mëposhtme: Vietnam, Tajlandë, Rusi, Filipine, Indi, Egjipt, Emiratet e Bashkuara Arabe, Saudite, Katar, Kuvajt, Jordani, Bjellorusi.

Nëse nuk merrni një mesazh verifikimi të telefonit, kjo është për shkak të ofruesit tuaj të shërbimit celular. Kontaktimi me mbështetjen e klientit të ProBit Global nuk do ta përmirësojë situatën.

________________________________________________________________

 

Termat dhe Kushtet

  • ProBit Global rezervon të drejtën të skualifikojë pjesëmarrësit abuzues të ngjarjeve të cilët janë të përfshirë në aktivitete keqdashëse si krijimi i llogarive të shumta.
  • ProBit Global rezervon të drejtën për të ndaluar ose ndërprerë ngjarjen me diskrecionin e vetëm.
  • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
  • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.