NjoftimetEventet🚀 [ProBit Exclusive] Merr Gala Music (MUZIC) me 50% ulje duke filluar nga 23 janar 2024

🚀 [ProBit Exclusive] Merr Gala Music (MUZIC) me 50% ulje duke filluar nga 23 janar 2024

Published date: 10 janar 2024 në 07:15 (UTC+0)

ProBit Global po lançon ProBit Exclusive   pĂ«r Gala Music (MUZIK)!  

Abonohu me PROB

▶   Datat kryesore

Fillimi i abonimit:23 janar 2024 në 02:00 (UTC+0)

Fundi i abonimit:  29 janar 2024 nĂ« 02:00 (UTC+0)

Koha e shpërndarjes:29 janar 2024 në 07:00 (UTC+0)

▶   Blini MUZIKË me 50% Zbritje

Shpërndarja totale:

10,000 USDT MUZIK

Çmimi i tregut tĂ« MUZIKËS:

Bazuar në23 janar 2024 në 02:00 (UTC+0)

Çmimi ekskluziv i MUZIKËS:

50% ZBRITJE nga Çmimi i Tregut

Abonimi minimal (për përdorues):

MUSIC me vlerë 10 USDT

*Abonimet duhet të bëhen me PROB

▶   Alokimi maksimal

Shpërndarja maksimale e argumenteve MUSIC për çdo pjesëmarrës do të varet nga niveli i tyre VIP (shuma e aksioneve PROB). Sa më shumë PROB të vendosni, aq më i madh do të jetë shpërndarja juaj!

Niveli i anëtarësimit

PROB Staked

Alokimi maksimal
*Abonimet duhet të bëhen me PROB

VIP 1

≄ 500

100 USDT

VIP 2

≄ 3000

500 USDT

VIP 3

≄ 8000

1200 USDT

VIP 4

≄ 20,000

3000 USDT

VIP 5 ose më i lartë

≄ 50,000

6000 USDT

*PROB Staked: Shuma e PROB-së e vendosur në portofolin tuaj të basteve (minimumi 500 PROB)

*Abonimet PROB: Sasia e PROB-së së zhbllokuar/pa bastisur në dispozicion për t'u përdorur për alokimin tuaj total

E RËNDËSISHME

NjĂ« minimum prej 500 PROB tĂ« aksioneve Ă«shtĂ« i nevojshĂ«m pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« ProBit Exclusive.   PROB-tĂ« e aksioneve mbyllen pĂ«r 6 muaj. Si tĂ« Aksionet PROB >

▶ Termat dhe Kushtet

  • Shitja ekskluzive e ProBit kryhet nĂ« bazĂ« tĂ« abonimit . PĂ«rdoruesit mund tĂ« abonohen vetĂ«m me PROB brenda periudhĂ«s sĂ« abonimit.
  • Abonimet e shumta janĂ« tĂ« lejuara. PĂ«rdoruesit mund tĂ« vendosin mĂ« shumĂ« PROB pĂ«r tĂ« rritur alokimet e tyre maksimale.
  • PĂ«rdoruesit do tĂ« marrin MUZIKË nĂ« proporcion me tarifĂ«n e abonimit . PROB e papĂ«rdorur do tĂ« rimbursohet gjatĂ« kohĂ«s sĂ« shpĂ«rndarjes.
  • TĂ« gjitha abonimet ProBit Exclusive tĂ« bĂ«ra duke pĂ«rdorur PROB pranohen proporcionalisht gjatĂ« shitjes. EkskluzivĂ«t e ProBit NUK vijnĂ« sĂ« pari, shĂ«rbimi i parĂ«.
  • MUSIC e abonuar NUK i nĂ«nshtrohet asnjĂ« periudhe mbylljeje.
  1. Mbi-abonim : Ndarja për secilin pjesëmarrës do të jetë proporcionale me shumën e aplikimit të tij ose të saj. Për shembull, nëse shitja e MUSIC është 2 herë e mbiabonuar, të gjithë pjesëmarrësit do të marrin 50% të shumës së tyre të abonuar. Nëse shitja e MUSIC është 10 herë e mbiabonuar, të gjithë pjesëmarrësit do të marrin 10% të shumës së tyre të abonuar.
  2. Nën-abonim : Nëse shitja e MUSIC është e nënabonuar, të gjithë përdoruesit do të marrin 100% të shumave të tyre të abonuara.
  • Rezultatet do tĂ« shpallen para shpĂ«rndarjes nĂ«29 janar 2024 nĂ« 07:00 (UTC+0) .

*ProBit Global rezervon tĂ« drejtĂ«n tĂ« vonojĂ« shpĂ«rndarjen e MUZIKËS
*ProBit Global rezervon të drejtën të zhbëjë plotësisht ngjarjen

▶   Tregtoni MUZIK/USDT

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk mban përgjegjësi për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë prej informacioneve të përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.