NjoftimetEventetProBit Global x Green Universe Coin Telegram Sesion AMA: Fito 10,000 argumente GUC 25 maj 2023 në 07:00, UTC

ProBit Global x Green Universe Coin Telegram Sesion AMA: Fito 10,000 argumente GUC 25 maj 2023 në 07:00, UTC

Published date: 19 maj 2023 në 00:26 (UTC+0)

ProBit Global do të mbajë një seancë AMA për Green Universe Coin në kanalin e tij zyrtar Telegram: https://t.me/ProBitGlobalOfficial .

Kjo është një mundësi e shkëlqyer për të marrë njohuri rreth projektit Green Universe Coin duke i bërë pyetje ekipit drejtpërdrejt. Në të njëjtën kohë, ju do të merrni mundësinë për të fituar argumentet GUC!

Orari i ngjarjeve

25 maj 2023 në 07:00 (UTC+0)

Segmentet e ngjarjeve

 • Pjesa 1 - Mirë se vini Ekipin e Monedhave Green Universe
  Prezantimi i të ftuarve nga ekipi i Green Universe Coin.

 • Pjesa 2 - Pyetje dhe Përgjigje
  Çmimet totale: 5000 GUC
  Pyetni ndonjë gjë për monedhën Green Universe! Postoni pyetjet tuaja AMA për ekipin Green Universe Coin në këtë postim në Twitter . Ekipi do të zgjedhë 5 pyetje për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve. Pjesëmarrësit që shtruan pyetjet e zgjedhura do të shpërblehen me 1000 argumente GUC secili .

 • Pjesa 3 - Kuiz
  Çmimet totale: 5000 GUC
  Ekipi Green Universe Coin do të bëjë 5 pyetje dhe 5 personat e parë që do të përgjigjen saktë do të fitojnë 1000 token GUC secili !

Si të bashkoheni
Për të marrë pjesë në Green Universe Coin (GUC) AMA, ju lutemi bashkohuni në kanalin Telegram Zyrtar Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial  

Termat dhe Kushtet

 • Çdo llogari ka të drejtë të fitojë vetëm një herë.
 • Shpërndarja e shpërblimit do të përpunohet brenda 2 javësh pas përfundimit të GUC IEO.
 • Shpërndarja do të përpunohet vetëm pasi KYC STEP2 dhe të gjitha informacionet e kërkuara janë marrë nga fituesit e ngjarjeve.
 • Në rast se informacioni i kërkuar nuk merret brenda 5 ditëve, shpërblimet do të konfiskohen.
 • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
 • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.