NjoftimetMirëmbajtja[E plotësuar] ProBit Global Mbështet Klaytn (KLAY) Hard Fork

[E plotësuar] ProBit Global Mbështet Klaytn (KLAY) Hard Fork

Published date: 27 shkurt 2024 në 07:20 (UTC+0)

5 mars 2024 në 22:29 (UTC+0) përditësimi:

Mirëmbajtja ka përfunduar dhe depozitat dhe tërheqjet e Klaytn (KLAY) kanë rifilluar normalisht.

Ju lutemi mbani parasysh oraret kryesore të mëposhtme:

  • 4 mars 2024 në 07:00 (UTC+0) :
  • 4 mars 2024 në 08:00 (UTC+0) :
  • Koha e vlerësuar e pirunit të vështirë.
  • Të shpallet:
  • Ne do t'i njoftojmë përdoruesit për rifillimin e depozitave dhe tërheqjeve pasi të përfundojë hard fork dhe rrjeti të jetë verifikuar se është i qëndrueshëm.

Tregtimi i   KLAY/USDT   vazhdon normalisht dhe do të mbetet i paprekur nga aktiviteti i pirunit. Për më shumë informacion mbi hard pirunin, ju lutemi referojuni sa vijon:

Faleminderit per mbeshtetjen tuaj,

ProBit Global