NjoftimetMirëmbajtjaProBit Global për të ofruar mbështetje të përmirësuar për çiftet e zgjedhura tregtare

ProBit Global për të ofruar mbështetje të përmirësuar për çiftet e zgjedhura tregtare

Published date: 22 shkurt 2024 në 01:34 (UTC+0)

Ju lutemi mbani parasysh oraret kryesore të mëposhtme:

  • 23 shkurt 2023 në 06:00 (UTC+0) :
  • Pezullimi dhe heqja e çifteve tregtare të mëposhtme:
  • SUSHI/BTC
  • UMA/BTC
  • AAVE/BTC
  • Shtimi i çiftit tregtar të mëposhtëm:
  • AAVE/USDT

Tregtimi i SUSHI/USDT dhe   UMA/USDT   vazhdon normalisht. Përdoruesit mund të përfitojnë nga rritja e vëllimit të tregtimit në çiftet e lartpërmendura pas heqjes së tregjeve BTC. Përdoruesit mund të jenë të sigurt se të gjitha fondet janë të sigurta dhe nuk do të preken.

Faleminderit per mbeshtetjen tuaj,

ProBit Global