NjoftimetIEOsHODLpad (HODL) do të nisë IEO me ProBit Global

HODLpad (HODL) do të nisë IEO me ProBit Global

Published date: 23 shkurt 2024 në 01:09 (UTC+0)

Klikoni këtu për të parë faqen HODL IEO

  Kohëzgjatja e IEO

28 shkurt 2024 në 03:00 (UTC+0) te4 mars 2024 në 03:00 (UTC+0)

  Çmimi

HODL do të kushtojë 0,1 $/HODL .

  Bonuset

  • Blini HODL duke përdorur PROB, merrni 5% bonus

Përdoruesit do të fitojnë 5% më shumë HODL duke blerë HODL përmes PROB . PROB është shenja e ProBit Global, e cila u ofron mbajtësve të saj fluturime dhe përfitime të shumta.

  Veshja

Shenjat IEO i nënshtrohen kushtëzimit ose shpërndarjes strategjike të argumenteve sipas afateve kohore të specifikuara.

Çfarë është IEO Token Vesting?

  • Orari i veshjes së HODL

Data e listimit ( TGE )

30% e liruar

30 ditë pas TGE  

30% e liruar

60 ditë pas TGE  

30% e liruar

90 ditë pas TGE  

10% e liruar

  Njoftimi i verifikimit KYC

Përdoruesit duhet të kryejnë të gjithë procesin e verifikimit të KYC në ProBit Global ( https://www.probit.com ) pas IEO.

 

Rreth HODLpad

Hyrje ( https://www.hodlpad.io/ )  

Prezantimi i HODLPad, platforma e parë e nisjes së decentralizuar në botë e integruar pa probleme me tregun inovativ FSVT (Shitjet e Ardhshme të Tokenit të Veçantë). HODLPad shquhet si një udhërrëfyes në platformat e decentralizuara të nisjes, duke ofruar një platformë më të avancuar në rrjetet BNBChain (BEP20), Bitcoin (BRC20) dhe Solana (SPL).

Në thelbin e ekosistemit të HODLpad është tregu FSVT, një platformë revolucionare e krijuar për Shitjet e Ardhshme të Shenjave të Veçanta. Ky treg sjell një dimension të ri në tregtimin e decentralizuar, duke i lejuar përdoruesit me shpërndarje të tokenave të kushtëzuara të angazhohen në shitjet e argumenteve të tyre të kushtëzuara për të marrë likuiditet të menjëhershëm. Ky treg do të jetë një paradigmë e re për hapësirën DeFi, duke lidhur VC-të, Launchpad-et dhe madje edhe Shkëmbimet e centralizuara.

Bashkohuni me ne në ballë të evolucionit të blockchain, ku HODLpad dhe tregu FSVT konvergojnë për të ripërcaktuar mbledhjen e fondeve dhe tregtimin e decentralizuar. Përjetoni një qasje novatore për shitjet e simboleve në të ardhmen dhe zbuloni mundësi të pashembullta si për projektet ashtu edhe për investitorët. Mirë se vini në epokën tjetër të financave të decentralizuara me HODLpad dhe tregun FSVT.

  Mediat sociale

Telegrami: https://t.me/hodlpadcommunity
X:
https://x.com/HODLpad

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

ProBit Global X: https://x.com/ProBit_Exchange  

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk mban përgjegjësi për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë prej informacioneve të përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.