NjoftimetMirëmbajtja[E plotësuar] ProBit Global mbështet përmirësimin e rrjetit të Zinxhirit inteligjent BNB (BEP20) dhe Hard Fork

[E plotësuar] ProBit Global mbështet përmirësimin e rrjetit të Zinxhirit inteligjent BNB (BEP20) dhe Hard Fork

Published date: 6 dhjetor 2023 në 02:36 (UTC+0)

7 dhjetor 2023 në 15:07 (UTC+0) përditësimi:

Mirëmbajtja ka përfunduar dhe depozitat dhe tërheqjet në BNB Smart Chain (BEP20) kanë rifilluar normalisht.

Ju lutemi mbani parasysh oraret kryesore të mëposhtme:

  • 7 dhjetor 2023 në 07:45 (UTC+0) : Pezullimi i depozitave dhe tërheqjeve të të gjitha argumenteve në BNB Smart Chain (BEP20).
  • 7 dhjetor 2023 në 08:00 (UTC+0) : Koha e vlerësuar e pirunit të fortë
  • Për t'u Njoftuar: Ne do të njoftojmë përdoruesit për rifillimin e depozitave dhe tërheqjeve pasi të përfundojë përmirësimi dhe rrjeti të jetë verifikuar se është i qëndrueshëm.  

Tregtimi i të gjitha tokeneve në BNB Smart Chain (BEP20) vazhdon si normalisht dhe nuk do të ndikohet nga përmirësimi dhe aktiviteti i hard pirunit.

Për më shumë informacion, ju lutemi referojuni sa vijon: https://www.binance.com/en/support/announcement/binance-will-support-the-bnb-smart-chain-bep20-network-upgrade-hard-fork- 72a96837fd594fa7b0f5e5584dde6716  

Faleminderit per mbeshtetjen tuaj,

ProBit Global