NjoftimetListimetProBit Global Lists Vestate (VESTATE)

ProBit Global Lists Vestate (VESTATE)

Published date: 13 shkurt 2024 në 03:00 (UTC+0)

Çiftet e tregtimit:   VESTATE/USDT

Depozita:  16 shkurt 2024 në 06:00 (UTC+0)

Tërheqja:  16 shkurt 2024 në 08:00 (UTC+0)

Tregtimi:  16 shkurt 2024 në 08:00 (UTC+0)

 

Rreth Vestate

Hyrje ( https://vestate.fund )   

Vestate është një platformë mbështetëse e teknologjisë artificiale e cila synon të ndërtojë një urë midis aseteve të botës reale dhe web3.

Si një treg global, Vestate bashkon fuqinë e agjentëve të pronave të paluajtshme web2 dhe projekteve të pasurive të paluajtshme web3, duke u ofruar atyre një sistem komisioni unik dhe të drejtë të tokenizuar, një largim nga normat globale të komisioneve të padrejta. Vestate nuk bën tokenizimin e pasurive të botës reale, por përkundrazi ofron një treg për listimet dhe transaksionet e pasurive të paluajtshme përmes një sistemi që shënon komisionet e ndërmjetësuesve.

Me Vestate, çdokush mund të bëjë një fitim duke ndërmjetësuar blerjen dhe shitjen e pasurive të paluajtshme. Platforma e tyre globalizon listën e pronave duke e nxjerrë jashtë kufijve lokalë dhe zgjeron aksesin e pronave për përdoruesit përmes mjeteve të tyre të shërbimeve;
Vestagent dhe Vestmap .

Vestagent është modeli inovativ i komisioneve dhe rekrutimit të Vestate, i cili siguron shpërndarje të drejtë të komisioneve me një sistem të bazuar në ekip. Duke përdorur këtë mjet, tregtarët mund të rrisin vlerën e tyre neto me primet e shpërndara tremujore. Vestagent është një sistem revolucionar ku ndërmjetësit njihen dhe përfitojnë pavarësisht se çfarë roli të tyre vendimtar në transaksionet e pronave. Përfitimet e mëtejshme përfshijnë mbështetjen për zhvillimin profesional të përdoruesve me trajnime të bazuara në nivele.

VestMap, i mundësuar nga Vestate, është një sistem pionier i aksioneve i informuar nga të dhënat e tregut të pasurive të paluajtshme. Me një qasje të drejtuar nga AI dhe një fokus në mirëdashjen ndaj përdoruesit, VestMap është portali juaj për një përvojë tërheqëse dhe dinamike të shërbimeve të shërbimeve, duke ofruar një përvojë reale fitimi me APR-të e vendosura bazuar në të dhënat specifike të tregut të pasurive të paluajtshme për qytetin.

  Mediat sociale

Telegrami: https://t.me/vestatefund
Twitter:
https://x.com/vestatefund
Linkedln:
https://www.linkedin.com/company/vestatefund  

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

ProBit Global X: https://twitter.com/ProBit_Exchange  

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk mban përgjegjësi për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë prej informacioneve të përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.