NjoftimetEventetMësoni dhe Fitoni: Smart Satoshis kthehet nga 22 shtator 2023 në 05:00, UTC

Mësoni dhe Fitoni: Smart Satoshis kthehet nga 22 shtator 2023 në 05:00, UTC

Published date: 8 shtator 2023 në 06:24 (UTC+0)

Pas një kësti të parë të suksesshëm të Learn & Earn: Smart Satoshis, ProBit Global rikthehet me module të reja për t'ju mbajtur të argëtuar dhe të edukuar, duke ju dhënë njëkohësisht mundësinë për të fituar shpërblime kripto!

E para nga modulet tona të reja mbulon gjithçka që duhet të dini për sigurinë e kriptove , ruajtjen e kriptove tuaja dhe mashtrimet nga të cilat duhet të keni kujdes. Modulet e ardhshme do të përfshijnë kurse që diskutojnë Web3, bazat e blockchain dhe këshilla për tregtimin e kriptove. Ashtu si më parë, kurset e reja do të publikohen çdo të premte.

Ky është shansi juaj për t'u bërë një Satoshi inteligjent dhe për të fituar SATS ndërsa jeni duke u përshpejtuar në të gjitha gjërat kripto!

Kur do të hapen kurset Mëso & Fito: Smart Satoshis?

 • Kurset e hapura:22 shtator 2023 në 05:00 (UTC+0)
  * Derisa të mbarojë alokimi.

Sa mund të fitoj nga ky kurs?

 • Çdo pjesëmarrës i kualifikuar mund të marrë deri në   1,250 SATS ose 415 SATS për përgjigje të saktë.
 • Gjithsej5,000,000 SATS janë në dispozicion për kurs. Shpërblimet janë të kufizuara dhe u ndahen pjesëmarrësve të kualifikuar sipas parimit të parë, të shërbimit të parë.

Si të merrni kripto falas në ProBit Global's Learn & Earn?

Për të filluar, shkoni te Mësoni dhe Fitoni ! Keni nevojë për më shumë detaje? Lexoni të plotë   Si të mësoni dhe të fitoni kripto falas në ProBit Global këtu.

Kush ka të drejtë të marrë pjesë në Learn & Earn?

 • Vetëm përdoruesit që janë regjistruar 3 javë përpara datës së fillimit të kuizit dhe kanë përfunduar gjithashtu KYC STEP2 kanë të drejtë të shikojnë dhe lexojnë kurse " Mëso dhe Fito: Smart Satoshis" , të marrin kuize dhe të fitojnë kripto falas.

Termat dhe Kushtet

 • Shpërblimet individuale përcaktohen nga numri i përgjigjeve të sakta të dorëzuara gjatë kuizit dhe llogariten si më poshtë:
  shuma maksimale e shpërndarjes për përdorues X numri i përgjigjeve të sakta / numri i pyetjeve totale të kuizit.
 • Shpërblimet janë të kufizuara dhe u ndahen pjesëmarrësve të kualifikuar sipas parimit të parë, të shërbimit të parë. Nëse të gjitha shpërblimet e disponueshme janë ndarë përpara se një pjesëmarrës të dorëzojë kuizin, pjesëmarrësi nuk do të kualifikohet për asnjë shpërblim.
 • Shpërblimet kumulative do të shpërndahen të mërkurën e dytë dhe të katërt të çdo muaji. Për të kontrolluar shpërblimet e fituara dhe se kur do të shpërndahen, shkoni te " Historia ime e mësimit dhe fitimit" .
 • 1 SATS është e barabartë me 0.00000001 BTC. Shpërblimet mund të pasqyrohen si BTC në kuletat e përdoruesve.
 • Çdo pjesëmarrës mund të marrë kuizin vetëm një herë.
 • ProBit Global rezervon të drejtën të skualifikojë pjesëmarrësit abuzues të ngjarjeve të cilët janë të përfshirë në aktivitete keqdashëse, të tilla si shpërndarja dhe nxjerrja e përmbajtjes së kuizit.
 • ProBit Global rezervon të drejtën për të ndaluar ose ndërprerë ngjarjen me diskrecionin e vetëm.
 • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
 • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.