NjoftimetListimetProBit Global Lists Orteku (AVAX)

ProBit Global Lists Orteku (AVAX)

Published date: 5 dhjetor 2022 në 08:12 (UTC+0)

Çifti i tregtimit: AVAX/USDT

Depozita: 05 dhjetor 2022, ora 08:00 UTC

Tregtimi: 05 Dhjetor 2022, ora 08:00 UTC

Rreth Ortekut

  Hyrje ( https://www.avax.network/ )  

Orteku është platforma më e shpejtë e kontratave inteligjente në industrinë e blockchain, e matur nga koha deri në fund. Orteku është jashtëzakonisht i shpejtë, me kosto të ulët dhe miqësor ndaj mjedisit. Çdo aplikacion i aktivizuar me kontratë inteligjente mund të tejkalojë konkurrencën e tij duke u vendosur në Avalanche.

  Mediat sociale

Telegrami: https://t.me/avalancheavax

Twitter: https://twitter.com/avalancheavax

YouTube:   https://www.youtube.com/avalancheavax

Facebook:   https://www.facebook.com/avalancheavax

E mesme:   https://medium.com/avalancheavax

Mosmarrëveshja:   https://discord.com/invite/RwXY7P6

LinkedIn:   https://www.linkedin.com/company/avalancheavax/

Reddit: https://www.reddit.com/r/Avax/

Takimi:   https://www.meetup.com/avalancheavax/?_cookie-check=TJ4GtdpNl1qBraaV

RRETH PROBIT GLOBAL

Tregtoni dhe blini Bitcoin, Ethereum dhe 800+ altcoin në mbi 1000 tregje me ProBit Global!

Mbi 2,000,000 entuziastë të kriptove në mbarë botën i besojnë markës ProBit Global me udhëtimet e tyre emocionuese të kriptove! Shijoni një ndërfaqe tregtimi të personalizueshëm, bots të automatizuar tregtimi për fillestarët dhe profesionistët, fiat on-ramp në 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë.

Bashkohuni me programet tona aktive dhe përfitoni përfitime të mëdha!

1. Blini Crypto lehtësisht me një kartë krediti dhe transferta bankare

2. Ekskluzive ProBit : Abonohu me 50% ulje në 200 tokenat më të mirë

3. Zbritje e tarifëstregtimit: Paguani tarifat e tregtimit me PROB dhe merrni një tarifë tregtimi prej 0,03%

4. Programi i referimit : Fitoni 10-30% të tarifave të tregtimit për referimin e miqve në ProBit Global

5. Mësoni dhe fitoni kripto falas duke parë video dhe duke marrë kuize

ProBit Global:   www.probit.com

Telegrami ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial