NjoftimetMirëmbajtja[E plotësuar] ProBit Global mbështet përmirësimin e rrjetit të zinxhirit inteligjent BNB dhe Hard Fork

[E plotësuar] ProBit Global mbështet përmirësimin e rrjetit të zinxhirit inteligjent BNB dhe Hard Fork

Published date: 27 maj 2024 në 03:21 (UTC+0)

20 qershor 2024 në 06:30 (UTC+0) përditësimi:

Përditësimi i rrjetit dhe forku i fortë BNB Smart Chain (BEP-20) ka përfunduar. Depozitat dhe tërheqjet kanë rifilluar normalisht.

ProBit Global do të mbështesë përmirësimin e ardhshëm të rrjetit BNB Smart Chain (BEP-20) dhe hard fork. Ju lutemi mbani parasysh oraret kryesore të mëposhtme:

  • 20 qershor 2024 në 05:45 (UTC+0) :
  • Pezullimi i depozitave dhe tërheqjeve të të gjitha argumenteve në BNB Smart Chain (BEP-20).
  • Ju mund të kërkoni për "BNB Smart Chain" në faqen e statusit të depozitave dhe tërheqjes për një listë të plotë të argumenteve të prekur.
  • 20 qershor 2024 në 06:05 (UTC+0) :
  • Koha e vlerësuar e pirunit të vështirë.
  • Të shpallet:
  • Ne do t'i njoftojmë përdoruesit për rifillimin e depozitave dhe tërheqjeve të argumenteve pasi të përfundojë hard fork dhe rrjeti të jetë verifikuar se është i qëndrueshëm.

Tregtimi i të gjitha tokeneve në BNB Smart Chain (BSC) vazhdon normalisht dhe nuk do të ndikohet nga aktiviteti i pirunit të fortë. Për më shumë informacion, ju lutemi referojuni sa vijon:

Faleminderit,

ProBit Global