NjoftimetIEOsBaseAlpha (BAA) do të nisë IEO me ProBit Global

BaseAlpha (BAA) do të nisë IEO me ProBit Global

Published date: 14 maj 2024 në 08:11 (UTC+0)

Klikoni këtu për të parë faqen BAA IEO .

  Kohëzgjatja e IEO

20 maj 2024 në 03:00 (UTC+0) te24 maj 2024 në 03:00 (UTC+0)

  Çmimi

BAA do të kushtojë 0,0015 $/BAA .

  Bonuset

  • Blini BAA duke përdorur PROB, merrni 15% bonus

Përdoruesit do të fitojnë 15% më shumë BAA duke blerë BAA përmes PROB . PROB është shenja e ProBit Global, e cila u ofron mbajtësve të saj fluturime dhe përfitime të shumta.

  • Blini BAA duke përdorur USDT, BTC dhe ETH, merrni 10% bonus

Përdoruesit do të fitojnë 10% më shumë BAA   duke blerë BAA përmes USDT, BTC dhe ETH.

  Veshja

Shenjat IEO i nënshtrohen kushtëzimit ose shpërndarjes strategjike të argumenteve sipas afateve kohore të specifikuara.

Çfarë është IEO Token Vesting?

  • Orari i kushtëzimit të BAA

Data e listimit ( TGE )

60% e liruar

30 ditë pas TGE  

40% e liruar

  Njoftimi i verifikimit KYC

Përdoruesit duhet të kryejnë të gjithë procesin e verifikimit të KYC në ProBit Global ( https://www.probit.com ) pas IEO.

 

Rreth BaseAlpha

▶ Hyrje ( https://basealpha.live/ )

BaseAlpha është hapja e parë plotësisht e automatizuar e tokenit e ndërtuar në Basechain me qëllim të lehtësimit të mbledhjes së fondeve për projektet e ndërtuara në rrjet. BaseAlpha është një platformë ndër-zinxhirore që do të presë gjithashtu IDO për projekte të tjera të ndërtuara në zinxhirë të pajtueshëm, si EVM (ETH, BSC, etj) dhe ato jo të pajtueshme (BRC20, SOL, Runes, etj).

  Mediat sociale

Telegrami: https://t.me/baseaplhaAi
X:
https://twitter.com/BaseAlphaAi

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

ProBit Global X: https://x.com/ProBit_Exchange  

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk mban përgjegjësi për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë prej informacioneve të përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.