NjoftimetMirëmbajtjaNjoftim për aplikacionin ProBit Global Android

Njoftim për aplikacionin ProBit Global Android

Published date: 11 gusht 2023 në 05:53 (UTC+0)

Përdoruesit e aplikacionit ProBit Global Android këshillohen që identifikimi në aplikacion mund të jetë përkohësisht i padisponueshëm deri në një njoftim tjetër. Ne jemi të vetëdijshëm për problemet dhe po punojmë në mënyrë aktive për t'i zgjidhur ato. Ndërkohë, përdoruesit mund të kenë akses në grupin e plotë të veçorive në ProBit Global duke përdorur aplikacionin tonë të internetit për celular në probit.com .

Jini të sigurt se të gjitha fondet janë të sigurta dhe nuk do të preken. Kërkojmë ndjesë për çdo shqetësim që mund të shkaktojë kjo dhe ju falënderojmë për durimin tuaj gjatë kohës që punojmë për të rivendosur operacionet.

Përshëndetjet më të mira,

ProBit Global