NjoftimetListimetProBit Global Liston Gala Music (MUZIK)

ProBit Global Liston Gala Music (MUZIK)

Published date: 7 dhjetor 2023 në 08:59 (UTC+0)

Çiftet e tregtimit:  

MUZIKA/USDT

MUZIKA/BTC

MUZIKA/ETH

Depozita:  8 dhjetor 2023 në 03:00 (UTC+0)

Tërheqja:  8 dhjetor 2023 në 03:00 (UTC+0)

Tregtimi:  8 dhjetor 2023 në 05:00 (UTC+0)

 

Rreth Gala Music

Hyrje ( https://music.gala.com )  

ZOTËRONI muzikën tuaj dhe fitoni shpërblime me këtë!! Gala Music SHPJEGUAR

Gala Music (MUSIC) është një platformë e decentralizuar e ndërtuar duke përdorur teknologjinë blockchain. Është destinacioni i ri muzikor për artistët që kërkojnë kontroll, transparencë dhe fitim të përmirësuar të parave – dhe për dëgjuesit që duan një përvojë më shpërblyese që lidhet drejtpërdrejt me muzikantët, aksesin, ngjarjet, mallrat dhe më shumë.

Kur fansat angazhohen me MUSIC duke dëgjuar, ndarë dhe mbështetur artistë me publikimet e ardhshme dhe aktuale muzikore, ata marrin përfitime, stimuj dhe mund të fitojnë shpërblime.

Token $MUSIC është një kod softuer që mund të shpenzohet në dyqanin MUSIC All Access për përvojat, mallrat, muzikën dhe më shumë. Ka përdorime të tjera për token, të tilla si rritja e kapacitetit të Nyjeve të Player dhe sasia e pjesëve që ato mund të presin.

  Mediat sociale
X : https://x.com/GoGalaMusic
Medium : https://medium.com/@galamusic
Instagram : https://www.instagram.com/gogalamusic/
YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCZRN4WgEkAyKK0AAQZkh5Bw
Mosmarrëveshja : https://discord.gg/gogalamusic  

Shtypni

https://nftnewstoday.com/2023/04/14/gala-music-redefining-the-music-industry/
https://www.decential.io/articles/gala-music-is-deepening-the-artistfan-relationship-through-blockchain-technology
https://nftplazas.com/gala-music-5-milion-streams/  

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk mban përgjegjësi për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë prej informacioneve të përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.