NjoftimetEventetKonkurrenca tregtare e Tokenit UBXS (UBXS).

Konkurrenca tregtare e Tokenit UBXS (UBXS).

Published date: 26 qershor 2023 në 04:57 (UTC+0)

Lidhja e Konkurrencës Tregtare UBXS

Kohëzgjatja e ngjarjes:27 qershor 2023 në 07:00 (UTC+0) -11 korrik 2023 në 07:00 (UTC+0)

Grupi i Çmimeve:   100,000 UBXS

  Kërkesa për përshtatshmërinë e ngjarjes

Një minimum prej 100 PROB duhet të vendosen në mënyrë që të kualifikoheni për këtë ngjarje dhe PROB-ja e vendosur nuk mund të zvogëlohet gjatë kohëzgjatjes së konkursit.

PROBIMI I kunjit:   https://www.probit.com/stake/PROB
Udhëzues për vendosjen e basteve:   https://www.probit.com/hc/360039717011-How-to-Stake-PROB  

Tregtoni UBXS, Fitoni UBXS

Një konkurs tregtimi do të mbahet për çiftin tregtar UBXS/USDT . Një total prej 100,000 UBXS   do t'u shpërndahet 20 tregtarëve më të mirë të vëllimit në këtë renditje.

Vendi i parë: 6200 UBXS

Vendi i dytë: 6,075 UBXS

Vendi i tretë: 5,950 UBXS

Vendi i 4-të: 5,825 UBXS

Vendi i 5-të: 5700 UBXS

Vendi i 6-të: 5,575 UBXS

Vendi i 7-të: 5,450 UBXS

Vendi i 8-të: 5,325 UBXS

Vendi i 9-të: 5200 UBXS

Vendi i 10-të: 5,075 UBXS

Vendi i 11-të: 4,950 UBXS

Vendi i 12-të: 4,825 UBXS

Vendi i 13-të: 4700 UBXS

Vendi i 14-të: 4,575 UBXS

Vendi i 15-të: 4,450 UBXS

Vendi i 16-të: 4,325 UBXS

Vendi i 17-të: 4200 UBXS

Vendi i 18-të: 4,075 UBXS

Vendi i 19-të: 3,950 UBXS

Vendi i 20-të: 3,575 UBXS

  Fitoni tarifa më të ulëta tregtare duke vendosur PROB

Staking PROB do të zhbllokojë tarifat më të ulëta të tregtimit bazuar në nivelin tuaj të anëtarësimit, i cili përcaktohet nga shuma e aksioneve. Shumat më të larta të aksioneve PROB marrin tarifat më të ulëta të tregtimit, kështu që vendosni PROB-në tuaj për të filluar të shijoni përfitimet.

  Termat dhe Kushtet

  • Një minimum prej 100 PROB duhet të vendosen për t'u bashkuar me të gjitha garat tregtare.
  • PROB e aksioneve të përdoruesve duhet të ruhet dhe nuk mund të zvogëlohet gjatë kohëzgjatjes së konkursit.
  • Renditja e konkurrencës tregtare përcaktohet sipas vëllimit total të tregtimit, i konvertuar në USDT .
  • Mund të ketë dallime midis bordit drejtues dhe rezultateve aktuale për shkak të renditjeve të përditësuara periodikisht.
  • Shpërblimet do të shpërndahen në kuletat e ProBit Global brenda dy javësh pas përfundimit të Konkursit të Tregtisë.
  • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
  • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.
  • Në rast barazimi, shuma e mbajtjes së PROB do të përdoret për të përcaktuar fituesin.