NjoftimetMirëmbajtja[E plotësuar] Njoftim për Mirëmbajtjen e Përkohshme të Sistemit

[E plotësuar] Njoftim për Mirëmbajtjen e Përkohshme të Sistemit

Published date: 27 korrik 2023 në 05:29 (UTC+0)

27 korrik 2023 në 06:45 (UTC+0) përditësimi:

Mirëmbajtja e sistemit ka përfunduar dhe të gjitha operacionet e faqes së internetit dhe aplikacioneve kanë rifilluar normalisht.

Përdoruesit e ProBit Global këshillohen që identifikimi në faqen e internetit dhe aplikacioni mund të jetë përkohësisht i padisponueshëm deri në njoftimin e mëtejshëm, megjithatë të gjithë përdoruesit mund të shohin ende shkëmbimin dhe të përdorin veçori të ndryshme të faqes në internet.

Përdoruesit mund të jenë të sigurt se të gjitha fondet janë të sigurta dhe nuk do të preken. Kërkojmë ndjesë për çdo shqetësim që mund të shkaktojë kjo dhe ju falënderojmë për durimin tuaj ndërsa punojmë për të rivendosur operacionet.