NjoftimetIEOsToken Zoorium (ZRT) IEO Raundi 3

Token Zoorium (ZRT) IEO Raundi 3

Published date: 30 tetor 2023 në 03:19 (UTC+0)

Klikoni këtu për të parë faqen ZRT IEO

  Kohëzgjatja e IEO

30 tetor 2023 në 06:00 (UTC+0) te9 nëntor 2023 në 06:00 (UTC+0)

  Çmimi

ZRT do të kushtojë 0,0003 dollarë/ZRT .

  Bonuset

  • Blini ZRT duke përdorur PROB, merrni 10% bonus

Përdoruesit do të fitojnë 10% më shumë ZRT duke blerë ZRT përmes PROB . PROB është shenja e ProBit Global, e cila u ofron mbajtësve të saj fluturime dhe përfitime të shumta.

  • Blini ZRT duke përdorur USDT, BTC, ETH dhe BNB, merrni 5% bonus

Përdoruesit do të fitojnë 5% më shumë ZRT duke blerë ZRT përmes USDT, BTC, ETH dhe BNB.

  Veshja

Shenjat IEO i nënshtrohen kushtëzimit ose shpërndarjes strategjike të argumenteve sipas afateve kohore të specifikuara.

Çfarë është IEO Token Vesting?

  • Orari i veshjes së ZRT

Data e listimit ( TGE )

60% e liruar

30 ditë pas TGE  

10% e liruar

60 ditë pas TGE  

10% e liruar

90 ditë pas TGE  

10% e liruar

120 ditë pas TGE  

10% e liruar

  Njoftimi i verifikimit KYC

Përdoruesit duhet të kryejnë të gjithë procesin e verifikimit të KYC në ProBit Global ( https://www.probit.com ) pas IEO.

Rreth Zoorium Token

▶ Hyrje ( https://zorotoken.io )

Monedha Zoorium është frymëzuar nga seria e mangave One Piece nga autorja Oda Eiichirō. Konsiderohet si një nga projektet më të pritura të Comic Coin në gjysmën e dytë të 2023. Projekti u zhvillua në platformën ChatGPT-4 dhe tashmë tërhoqi vëmendjen e shumë investitorëve. Ekipi Zoorium po perfeksionon ekosistemin dhe aplikimin Game Play To Earn në platformën e tregtisë elektronike për produktet dhe artikujt NFT nga Loja.

  Mediat sociale

Twitter: https://twitter.com/zorotokenio

Telegrami: https://t.me/zororiumen

Mosmarrëveshja: https://discord.gg/h6RDpFXb

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/zororium-coin-a44922290/

YouTube: https://www.youtube.com/@zororiumcoin

Reddit: https://www.reddit.com/user/zororiumcoin

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61552088032095&mibextid=ZbWKwL

Shtypni

https://cafebitcoin.org/zororium-du-an-comic-coin-trien-vong-nhat-nua-cuoi-nam-2023/

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk është përgjegjës për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë nga informacionet e përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.