NjoftimetIEOsZona Galactix (GXZ) IEO Raundi 3

Zona Galactix (GXZ) IEO Raundi 3

Published date: 6 korrik 2023 në 01:31 (UTC+0)

Klikoni këtu për të parë faqen GXZ IEO

  Kohëzgjatja e IEO

7 korrik 2023 në 01:00 (UTC+0) te17 korrik 2023 në 01:00 (UTC+0)

  Çmimi

GXZ do të kushtojë 0,035 $/GXZ .

  Bonuset

  • Blini GXZ duke përdorur PROB, merrni 16% bonus

Përdoruesit do të fitojnë 16% më shumë GXZ duke blerë GXZ përmes PROB . PROB është shenja e ProBit Global, e cila u ofron mbajtësve të saj fluturime dhe përfitime të shumta.

  • Blini GXZ duke përdorur USDT, BTC dhe ETH, merrni 15% bonus

Përdoruesit do të fitojnë 15% më shumë GXZ duke blerë GXZ përmes USDT, BTC dhe ETH.

  Veshja

Shenjat IEO i nënshtrohen kushtëzimit ose shpërndarjes strategjike të argumenteve sipas afateve kohore të specifikuara.

Çfarë është IEO Token Vesting?

  • Orari i kushtëzimit të GXZ

Data e listimit ( TGE )

50% e liruar

30 ditë pas TGE  

20% e liruar

60 ditë pas TGE  

30% e liruar

  Njoftimi i verifikimit KYC

Përdoruesit duhet të kryejnë të gjithë procesin e verifikimit të KYC në ProBit Global ( https://www.probit.com ) pas IEO.

Rreth Zonës Galactix

  Hyrje ( https://Galactixzone.io )

Galactix Zone është një projekt novator që kombinon fuqinë e teknologjisë blockchain me argëtimin dhe eksitimin e lojërave. Në zemër të projektit të Zonës Galactix është token e tij amtare, e cila shërben si çelësi për zhbllokimin e shumë veçorive dhe përfitimeve të platformës. Por ky është vetëm fillimi. Galactix Zone krenohet gjithashtu me një teknologji inovative Synergistic Dynamic NFT (sdNFT), e cila u mundëson lojtarëve të ndërtojnë dhe personalizojnë karakteret e tyre NFT dhe t'i luftojnë ata kundër të tjerëve në lojën Galactix Zone. Me përzierjen e saj unike të lojërave, blockchain dhe teknologjisë NFT, Galactix Zone është gati të revolucionarizojë mënyrën se si luajmë dhe ndërveprojmë me asetet dixhitale.

  Mediat sociale

Telegrami: https://t.me/Galactixzone

Mosmarrëveshja: https://discord.gg/VCvAx3A8Fh

GitHub: https://github.com/GalactixZone

TikTok: https://www.tiktok.com/@galactixzone.io

Twitter: https://twitter.com/GalactixZone

YouTube: https://youtube.com/@galactixzone

Instagram: https://www.instagram.com/galactixzone.io/

Facebook:   https://www.facebook.com/galactixzone.io

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/galactix-zone

▶ Shtypni

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk mban përgjegjësi për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë prej informacioneve të përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.