NjoftimetListimetProBit Global Liston Moonland Metaverse (MTK)

ProBit Global Liston Moonland Metaverse (MTK)

Published date: 24 maj 2024 në 01:35 (UTC+0)

Çiftet e tregtimit:   MTK/USDT

Depozita:  27 maj 2024 në 02:00 (UTC+0)

Tërheqja:  28 maj 2024 në 08:00 (UTC+0)

Tregtimi:  28 maj 2024 në 08:00 (UTC+0)

 

Rreth Moonland Metaverse

Hyrje ( https://moonlandmeta.com )

Moonland është një MMORPG web3 novator që po ripërcakton peizazhin e lojërave. E ndërtuar në Unreal Engine 5 e kombinuar me fuqinë e Blockchain, Moonland ju fton në një univers ku arritjet tuaja në lojë bëhen pasuri të botës reale. Çdo kërkim i përfunduar, betejë e fituar dhe aleancë e krijuar ka potencialin t'ju shpërblejë me vlerë të prekshme.

Me simbolin MTK në thelbin e tij, Moonland i kapërcen kufijtë e lojërave tradicionale, duke krijuar një metaverse ku lojtarët formojnë ekonominë, ndikojnë në narrativën dhe zotërojnë fitoret e tyre si kurrë më parë. Bashkohuni me ne në këtë udhëtim epik dhe bëhuni një pionier në të ardhmen e lojërave.

Mirë se vini në Moonland, ku aventurat tuaja janë të pakufishme dhe suksesi juaj është i shkruar në yje.

  Mediat sociale

Mosmarrëveshja: https://discord.com/invite/Y4TaVaVPxk  

Facebook: https://www.facebook.com/moonlandmeta/  

Telegrami: https://t.me/moonlandmeta  

X: https://twitter.com/MetaMoonland  

YouTube: https://www.youtube.com/@moonlandmeta  

Shtypni

NFT WORLD NEWS , Cointelegraph , HackerNoon , HackerNoon , International Business Times , Forbes , Crypto Daily , NewsBTC , Blockonomi , Bitcoinist.com , TechBullion , CoinGecko , Bitcoin.com , Bitcoin.com , ICOHOLDER

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

ProBit Global X: https://twitter.com/ProBit_Exchange  

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk është përgjegjës për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë nga informacionet e përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.