NjoftimetMirëmbajtja[E plotësuar] Depozitat e Tokenit, tërheqjet dhe tregtimi i Glouki (GLK) të pezulluara për shkak të mirëmbajtjes së portofolit

[E plotësuar] Depozitat e Tokenit, tërheqjet dhe tregtimi i Glouki (GLK) të pezulluara për shkak të mirëmbajtjes së portofolit

Published date: 1 qershor 2023 në 04:49 (UTC+0)

1 qershor 2023 në 08:00 (UTC+0) përditësimi:

Mirëmbajtja e portofolit GLK ka përfunduar dhe depozitat, tërheqjet dhe tregtimi kanë rifilluar normalisht.

Glouki (GLK) Depozitat, tërheqjet dhe tregtimi në token janë pezulluar për shkak të mirëmbajtjes së portofolit .

Ju lutemi mbani parasysh oraret kryesore të mëposhtme:

  • 31 maj 2023 në 00:50 (UTC+0) : GLK pezullimi i tërheqjeve
  • 1 qershor 2023 në 02:50 (UTC+0) : GLK pezullimi i depozitave
  • 1 qershor 2023 në 04:50 (UTC+0) : GLK pezullimi i tregtimit
  • Ne do t'i njoftojmë përdoruesit për rifillimin e depozitave, tërheqjeve dhe tregtimit pasi të përfundojë mirëmbajtja e portofolit dhe rrjeti të jetë verifikuar se është i qëndrueshëm.  

Faleminderit per mbeshtetjen tuaj,

ProBit Global