NjoftimetLajmetAnëtarësia në ProBit Global VIP: PROB e aksioneve, tarifat e tregtimit deri në 0.03%

Anëtarësia në ProBit Global VIP: PROB e aksioneve, tarifat e tregtimit deri në 0.03%

Published date: 6 mars 2020 në 00:43 (UTC+0)

🔹 Cilat janë nivelet e anëtarësimit në ProBit?

ProBit ka 12 nivele anëtarësimi: Standard dhe VIP 1 deri në VIP 11 . Nivelet e anëtarësimit përcaktohen nga shumat e aksioneve të PROB .

🔹 Cilat janë përfitimet e niveleve më të larta të anëtarësimit?

Ata me nivele më të larta anëtarësie do të përfitojnë nga tarifat e reduktuara të tregtimit dhe bonuset më të larta të referimit .

🔹 Si mund të marr zbritje të tarifave të tregtimit?
Tarifa e paracaktuar e tregtimit në ProBit është 0.2% . Ka disa mënyra për të marrë zbritje të tarifave të tregtimit:

1. Kunji PROB

Kaloni në një nivel më të lartë anëtarësie duke vënë në bast PROB: Si të aksiononi PROB >

2. Paguani tarifat e tregtimit në PROB

Tarifat e tregtimit paguhen duke përdorur monedhën e kuotës si parazgjedhje (p.sh. tarifat e tregtimit do të paguhen në USDT për çiftin tregtar BTC/USDT). Ju mund të zgjidhni të paguani tarifat e tregtimit duke përdorur PROB në mënyrë që të merrni zbritje shtesë të tarifave të tregtimit. Si të paguani tarifat e tregtimit duke përdorur PROB >

🔹 Sa do të marr zbritjet në tarifat e tregtimit?

Shuma e tarifës së tregtimit do të varet nga:

1. Niveli i anëtarësimit (dmth. shuma e aksioneve PROB)

2. Nëse tarifa e tregtimit paguhet në PROB

💡 Duke paguar tarifat e tregtimit në PROB, ju mund të ulni tarifat tuaja të tregtimit me një shtesë prej 0.02%.

( 10% ~ 40% zbritje shtesë kur krahasohet me pagesat me monedha kuotash si USDT/BTC/ETH)

🔹 Si mund të paguaj tarifat e tregtimit në PROB

Shkoni te Faqja ime dhe aktivizoni "Paguani tarifat e tregtimit me PROB".

pay_trading_fee_in_PROB.jpg

👉 SHËNIM I RËNDËSISHËM

  • Pavarësisht nga aktivizimi, nëse nuk keni PROB të mjaftueshëm për pagesën e tarifës, tarifat e tregtimit do të paguhen në monedha kuotash si USDT/BTC/ETH .
  • PROB-i që është në portofolin e basteve nuk mund të përdoret për pagesat e tarifave të tregtimit. Ju lutemi sigurohuni që të ketë PROB të mjaftueshëm në portofolin tuaj (të këmbimit) përpara ekzekutimit të tregtisë.

🔹 Cilat janë përfitimet e tjera të staking PROB?

Përveç tarifave më të ulëta të tregtimit, këtu janë përfitimet shtesë të stokimit të PROB:

1. Bonusi më i lartë i referimit

Fitoni deri në 30% bonus referimi duke ftuar miqtë në ProBit. Filloni t'i referoheni miqve >

2. Bashkohuni me Garat Tregtare

Aksionet PROB dhe të jenë të kualifikuar për t'u bashkuar me Garat Tregtare në ProBit.

3. Qasje në ngjarjet ekskluzive të ProBit
Merrni akses në 50% zbritje në argumentet premium! Sa më shumë të aksioneve PROB, aq më i lartë është shpërndarja e abonimit tuaj për ngjarjet ekskluzive të ProBit .