NjoftimetLajmetProBit Global lëshon bots të automatizuar DCA në Deltabadger

ProBit Global lëshon bots të automatizuar DCA në Deltabadger

Published date: 3 nëntor 2021 në 07:55 (UTC+0)

deltabadger_event_en_211101.png

🔹Çfarë është mesatarja e kostos së dollarit (DCA) dhe pse është popullor?

Mesatarja e kostos së dollarit, ose DCA, është një taktikë investimi e përdorur zakonisht e cila përfshin një blerje ose shitje të përsëritur për orë, ditore, javore ose mujore të një aktivi specifik të përcaktuar nga një kornizë kohore e paracaktuar. Një avantazh kryesor i kësaj qasjeje është se tregtarëve nuk u kërkohet të përcaktojnë kohën e tregut dhe thjesht mund të ekzekutojnë DCA pa ndonjë analizë themelore ose dyshime.

DCA qëndron në kontrast të plotë me qasjen e shpërndarjes së të gjitha fondeve për një blerje të vetme ose me shumën e përgjithshme, ku një hyrje në kohë është kritike për suksesin.

*Për shembull, në vend që të kryente një blerje të përgjithshme prej 12,000 dollarë në BTC sot, një investitor i DCA thjesht do të blinte 1,000 dollarë në BTC çdo muaj gjatë një viti të plotë.

Kjo qasje mund të jetë veçanërisht e dobishme kur synoni një treg të paqëndrueshëm siç është kriptomonedha duke zbutur zbaticat dhe rrjedhat e pashmangshme me kalimin e kohës.

DCA është në thelb një strategji HODL e zbutur nga rreziku që mund të jetë tërheqëse për tregtarët më të rinj, duke minimizuar gjithashtu pasojat financiare që rrjedhin nga ndjenjat njerëzore dhe të tregut si FUD dhe FOMO.

🔹Çfarë është Deltabadger dhe si ta përdorim atë?

Deltabadger është roboti më i avancuar mesatar i kostos së dollarit në treg, aktualisht duke ofruar bote DCA që i mundësojnë kujtdo të konfigurojë strategji të automatizuara për orë, javore ose mujore për cilindo prej shenjave të listuara në ProBit Global duke përdorur USDT.

💰 84% e të gjithë robotëve Deltabadger dhe 100% e atyre që filluan më shumë se një vit më parë janë në të gjelbër.

Karakteristika e nënshkrimit të Deltabadger është opsioni i intervalit inteligjent që do ta drejtojë robotin të vendosë të gjitha porositë sipas madhësisë minimale të lejuar të porosisë, në thelb duke i dhënë përparësi ekzekutimit të porosisë në ndarjen minimale në krahasim me kornizën kohore.

Intervalet inteligjente gjithashtu do t'u mundësojnë robotëve të vazhdojnë të funksionojnë edhe kur shuma e automatizuar e blerjes është më e vogël se porosia minimale e lejuar thjesht duke rillogaritur frekuencën në të cilën bëhen porositë.

Urdhrat limit janë një mënyrë tjetër për të mbrojtur rrezikun duke ulur tarifat standarde prej 0.2% në ProBit Global të shtuara nga filtrat e diapazonit të çmimeve për të kufizuar ekzekutimin e transaksionit brenda një intervali të caktuar.

👉 Madhësia minimale e porosisë së ProBit Global është 1 USDT, kështu që me funksionin e intervalit inteligjent të aktivizuar, bot-et Deltabadger do të ekzekutojnë gjithmonë porositë me 1 USDT pavarësisht nga afati kohor.

🔹Si të automatizoni DCA me Deltabadger

Referojuni këtu përmënyrën e konfigurimit të DCA të automatizuar

Për më shumë detaje, ju lutemi referojuni faqes në internet: https://deltabadger.com/

*Mohimi i përgjegjësisë: ProBit Global nuk miraton dhe nuk do të mbajë përgjegjësi për përdorimin e platformës dhe çdo humbje financiare që rezulton, nëse ka. Bëni kërkimin tuaj mbi veçoritë e sigurisë së Deltabadger dhe reputacionin e tyre si kompani përpara se të vazhdoni. Deltabadger nuk është në pronësi, apo një filial i ProBit Global. Të dyja kompanitë nuk janë të lidhura në asnjë mënyrë.

Sa më sipër nuk duhet të përbëjë këshilla financiare.