Pyetje të ShpeshtaDuke filluar me ProBit GlobalProBit Global Ultimate Udhëzuesi i Përdoruesit

ProBit Global Ultimate Udhëzuesi i Përdoruesit

Published date: 25 maj 2022 në 06:41 (UTC+0)

Përmbajtja:


HAPI 1. Si të krijoni një llogari

 1. Shkoni në https://www.probit.com/   dhe klikoni ' Regjistrohu '


 1. Plotësoni formularin.
  Merrni një moment për t'u njohur me termat dhe kushtet tona dhe zgjidhni kutitë përkatëse të kontrollit. Kur bini dakord me termat dhe kushtet, do të shfaqet një dritare kërcyese. Lexoni paralajmërimin dhe konfirmoni.

Kliko ' Regjistrohu '.


 1. Do të hapet një dritare kërcyese. Plotësoni captcha.


 1. Kontrolloni emailin tuaj. Një kod verifikimi do të dërgohet. Kopjoni dhe ngjisni kodin dhe klikoni 'Verifiko' për të vazhduar.

 1. Klikoni ' Shko te faqja e hyrjes ' për të vazhduar. Futni emailin tuaj , fjalëkalimin dhe klikoni ' Identifikohu ' . Përsëri, plotësoni captcha për të vazhduar.HAPI 2. Si të verifikoni identitetin tuaj

Duke përfunduar verifikimin KYC ("Njih klientin tënd") , ju zhbllokoni veçori të tjera të shkëmbimit të disponueshme vetëm për përdoruesit e STEP 2 , duke përfshirë:

Për të filluar procesin, klikoni në "Faqja ime" dhe zgjidhni skedën " Verifikimi ".

Ju gjithashtu mund t'i referoheni udhëzuesit tonë për verifikimin e KYC këtu: Si të plotësoni KYC


HAPI 3. Si të depozitoni fonde në ProBit Global

ProBit Global përdor monedhat e mëposhtme të kuotave: BTC, ETH dhe USDT. Ju do të duhet të depozitoni fonde në llogarinë tuaj ProBit Global në mënyrë që të tregtoni .

Përdoruesit gjithashtu mund   blini kripto me një kartë krediti ose transfertë bankare , pas së cilës kriptoma e blerë do të dërgohet automatikisht në portofolin tuaj ProBit Global.

Këtu mund të shikoni një listë të plotë të monedhave fiat të mbështetura .

 1. Në krye të shiritit të navigimit, klikoni ' Portofoli ' dhe ' B alance ' për të hyrë në portofolin tuaj në ProBit Global.

 1. Në seksionin ' B alance ', do të shihni detaje të bilancit tuaj për çdo monedhë të disponueshme për depozita në ProBit Global. Do të shihni gjithashtu opsionet ' D eposit' dhe ' W tërheqje' për secilën monedhë.

Vini re se disa argumente do të kenë gjithashtu butona blerjeje dhe aksionesh, më shumë për këtë më vonë.

 1. Vazhdoni te ' Depozita ' . Shkruani emrin ose simbolin, p.sh. ETH ose BTC, të tokenit tuaj të preferuar që dëshironi të depozitoni. Lexoni shënimet në kutinë e emërtuar ' I rëndësishëm ' . Kopjoni adresën e depozitës ose skanoni kodin QR të dukshëm në anën e djathtë të ekranit tuaj.

Ju gjithashtu mund të klikoni në ikonën Kopjo për të marrë adresën tuaj të depozitës ose ikonën e kodit QR për të skanuar kodin QR.


 1. Shkoni në portofolin tuaj të kriptomonedhës ose shkëmbimin nga i cili dëshironi të dërgoni monedhat tuaja. Filloni një 'Dërgo' ose 'Transfer' në Adresën Globale të Depozitës ProBit që keni kopjuar në HAPI 3-3 .

★ Sigurohuni që së pari të dërgoni një transaksion të vogël provë (p.sh. 0.01 ETH ose 0.001 BTC) për t'u siguruar që depozita të ketë sukses përpara se të dërgoni shumën e plotë.

SHËNIM I RËNDËSISHËM: Çdo aktiv në ProBit Global (ETH, BTC, USDT, etj.) ka adresën e vet të depozitës dhe të PAVARUR.

 • Për shembull, nëse po dërgoni BTC në ProBit Global, sigurohuni që të përdorni adresën e depozitës BTC.
 • Nëse po dërgoni ETH në ProBit Global, përdorni adresën e depozitës ETH.
 • Ju lutemi sigurohuni që të keni adresën e saktë përpara se të ekzekutoni depozitën. Nëse vendosni adresën e gabuar, fondet tuaja do të humbasin.

Shembull: Dërgimi i BTC nga Coinbase në adresën e depozitës së ProBit Global BTC:

 1. Kthehuni në llogarinë tuaj ProBit Global, shkoni te ' Portofoli ' në krye të shiritit tuaj të navigimit dhe klikoni ' Historiku i transaksioneve '. Transferimi do të shfaqet si 'Po konfirmohet' derisa të përpunohet dhe më në fund do të shfaqet në seksionin përkatës të bilancit më poshtë


HAPI 4. Si të ekzekutoni një tregti

 1. Pasi të keni depozituar fonde të mjaftueshme në llogarinë tuaj për të filluar tregtimin, klikoni ' Shkëmbim ' .

 1. Do të ridrejtoheni në shkëmbim. Merrni disa minuta për t'u njohur me ndërfaqen e platformës tregtare ProBit Global.

 1. Në anën e majtë të ndërfaqes mund të shihni të gjitha tregjet e disponueshme me to   çifte tregtare . Në mes të ekranit tuaj është grafiku i çmimeve   për çiftin e zgjedhur tregtar. Në anën e djathtë, poshtë librit të porosive dhe furnizimit të tregtisë është seksioni i ekzekutimit të porosive, Bli dhe Shit , ku mund të ekzekutosh tregti.

 1. Për shembull, nëse dëshironi të tregtoni ProBit Token (PROB), kërkoni " PROB" ose " ProBit Token" në fushën e hyrjes të seksionit të tregut në anën e majtë të ekranit tuaj. Grafiku i çmimeve do të kalojë në çiftin tregtar PROB/USDT. Shkoni te seksioni i ekzekutimit të porosisë. Si parazgjedhje, është zgjedhur ' LIMIT ' .

 1. Pranë vendit ku thotë " Bilanci USDT" i seksionit BLEJ dhe " Bilanci PROB " i seksionit SHITJE, mund të shihni " GTC" dhe një shigjetë të vogël me drejtim poshtë. Kur klikoni mbi të, do të hapet një menu rënëse me katër lloje të porosive kufi, siç janë renditur më poshtë. Përpara se të filloni ndonjë nga këto porosi, duhet të kuptoni çdo lloj porosie .

 1. Futni ose rregulloni çmimin për të ekzekutuar në USDT dhe shumën e PROB për të blerë. Shuma totale e USDT për tregtim do të llogaritet automatikisht. Klikoni butonin BLI për të bërë porosinë tuaj.
 • Në këtë shembull, ne kemi futur një urdhër limit për të blerë 100 PROB me një çmim prej 0,0756 USDT për PROB.
 • Kostoja totale e porosisë është 7,56 USDT.
 • Përndryshe, ju mund të klikoni mbi çmimin me të cilin dëshironi të bëni transaksione në librin e porosive që ai të pasqyrohet automatikisht si çmimi dhe vëllimi i porosisë tuaj limit.

 1. Pasi të jetë bërë porosia juaj, do të merrni automatikisht përditësime rreth porosisë tuaj në fund të anës së majtë të ndërfaqes. Kur bëni një porosi blerjeje, çmimi duhet të përputhet me porositë e librit të porosive të shitjes dhe anasjelltas.

 1. Porosia juaj do të shfaqet në " Urdhrat e hapura " ose " Historia e porosive " poshtë seksionit të ekzekutimit të porosisë, në varësi të statusit të porosisë.

urime! Ju keni kryer një tregti në ProBit Global.


  HAPI 5. Si të tërhiqni argumentet

Pasi të keni mbaruar tregtimin, mund të mendoni të tërheqni argumentet tuaja në portofolin tuaj personal. Kjo nuk është e detyrueshme. Ju mund t'i mbani argumentet tuaja në ProBit Global falas, përgjithmonë.

 1. Për të filluar procesin e tërheqjes, klikoni në ' Bilanci '. Shkruani 'ETH' në fushën e hyrjes për të parë balancën tuaj ETH.

 1. Për të tërhequr ETH-në tuaj, klikoni në ' Tërheqje ' .

 1. Më pas, hyni në portofolin tuaj marrës (p.sh. MyEtherWallet ose një shkëmbim tjetër) dhe kopjoni adresën e portofolit të tokenit marrës në ProBit Global. Futni sasinë e argumenteve që dëshironi të dërgoni.

Referojuni këtu për shumat dhe tarifat minimale të tërheqjes.

★ SHËNIM I RËNDËSISHËM: Sigurohuni që adresa e portofolit tuaj të jetë e saktë për të parandaluar humbjen e argumenteve tuaja. Kryeni fillimisht një transaksion provë me një shumë të vogël.

 1. Shtypni ' Tërhiq ' . Për të finalizuar tërheqjen, duhet të futni një kod verifikimi i cili do të dërgohet në adresën tuaj të emailit. Kopjojeni dhe ngjisni për të miratuar transaksionin.

 1. Tërheqja juaj do të konfirmohet si më poshtë. Shkoni në portofolin tuaj të marrjes për t'u siguruar që token juaj ka mbërritur në mënyrë të sigurt.

ETH juaj tani është ruajtur në mënyrë të sigurt në portofolin tuaj!


HAPI 6. Eksploroni produktet dhe veçoritë e ProBit Global

 1. Si të instaloni aplikacionin ProBit Global Mobile
 2. Si të blini kripto me kartë krediti
 3. Si të blini kripto me transfertë bankare
 4. Si të bashkoheni me ProBit Exclusive
 5. Si të bashkoheni me Ofertat Fillestare të Shkëmbimit (IEO)
 6. Si të aksionet argumentet
 7. Si të mësoni dhe fitoni
 8. Si të referoni miqtë dhe të merrni bonusin e referimit
 9. Çfarë është ProBit Token dhe përfitimet e tij