Si të plotësoni KYC

Published date: 15 maj 2020 në 03:34 (UTC+0)

Si të plotësoni KYC në ProBit Global

Përmbajtja:

Çfarë është KYC?

Njih klientin tënd (KYC) është një proces që përdoret për të verifikuar identitetet e përdoruesve, duke siguruar kujdesin e duhur dhe pajtueshmërinë. Ai luan një rol integral në luftën kundër pastrimit të parave (AML) dhe luftimin e financimit të terrorizmit (CFT). ProBit Global është i palëkundur në angazhimin e tij për sigurinë e përdoruesve të tij duke iu përmbajtur rregulloreve financiare që përfshijnë AML dhe CFT.

Pse të plotësoni KYC?

Përdoruesve u kërkohet të plotësojnë KYC në mënyrë që të gëzojnë akses të pakufizuar në ProBit Global dhe shërbimet e tij, ndërkohë që kanë një shtresë shtesë sigurie për veten dhe asetet e tyre.

Si të plotësoni KYC

 1. Hyni në llogarinë tuaj ProBit Global
 2. Klikoni te Faqja ime për të parë skedën " Verifikimi (KYC) ".
 3. Klikoni në "Verifiko tani"


 4. Shfaqet një dritare pop-up. Klikoni në "Vazhdo në këtë "pajisje".

 5. Plotësoni "Të dhënat e aplikantit" dhe klikoni në "Vazhdo".


 6. Zgjidhni llojin dhe vendin e lëshimit të dokumentit tuaj të identitetit dhe klikoni "Next".


 7. Merrni një fotografi të dokumentit tuaj të identitetit dhe ngarkoni. Ju lutemi sigurohuni që fotografia të jetë e qartë dhe jo e paqartë.


 8. Bëni një selfie për veten tuaj. Ju lutemi sigurohuni që fotografia të jetë e qartë dhe jo e paqartë.
 9. Sigurohuni që të lëvizni dhe anoni kokën në rreth. Sistemi do të regjistrojë automatikisht foton tuaj.

 10. Prisni që verifikimi të përpunohet. Sistemi do të vërtetojë automatikisht fotot e paraqitura. Kjo mund të marrë një moment për t'u përpunuar.  Kur ngarkoni dokumentin tuaj të identifikimit, ekziston mundësia që ai të konsiderohet i pavlefshëm. Do t'ju kërkohet të ngarkoni një version më të mirë. Ju lutemi mbani parasysh situatat e mëposhtme të mundshme:
 • Dokumenti i dorëzuar i identifikimit nuk tregon fytyrë ose përmban shumë fytyra.
 • Dokumenti i identifikimit të dorëzuar nuk është një dokument zyrtar (për shembull, një letërnjoftim studenti).
 • Imazhi i dorëzuar selfie dhe/ose dokumenti ID është i prerë, i paqartë ose i paqartë.
 • Dokumenti i dorëzuar i identitetit është i vlefshëm, por informacioni i dhënë nuk përputhet me leximin OCR (Njohja Optike e Karaktereve). OCR është një teknologji që njeh tekstin brenda një imazhi dixhital. Ju lutemi kontrolloni ndryshimin midis rezultatit të leximit të OCR dhe informacionit personal që keni futur në hapin 3.
 • Të dhënat personale duhet të plotësohen në të njëjtën gjuhë me kartën e identitetit. Gjuhët e tjera mund të refuzohen.
 • Një letërnjoftim ose pasaportë e shkruar me dorë nuk do të pranohet.
 • Dokumenti duhet të jetë i vlefshëm në datën e dorëzimit (jo i skaduar).
 1. Pasi të jetë ngarkuar dhe përpunuar. Llogaria juaj do të verifikohet në 5 minuta. Nëse sistemi nuk gjeti mospërputhje në paraqitjen që keni futur, atëherë kërkesa juaj do të dorëzohet me sukses. Mund të kontrolloni nëse llogaria juaj është verifikuar në faqen tuaj për të parë distinktivin e verifikimit. Ju gjithashtu do të njoftoheni me email se aplikacioni juaj është miratuar.

Cilat veçori do të aktivizohen kur të përfundoj KYC

Përdoruesit që kanë përfunduar KYC HAPI 2 do të kenë akses të pakufizuar në sa vijon:

KYC HAPI 1

KYC HAPI 2

Depozitë

PO

PO

Të tërheqë

PO
deri në 5000 dollarë

PO

deri në 500,000 dollarë

Tregtimi

PO

PO

Aksionet

PO

PO

Abonim Ekskluziv

PO

PO

Pjesëmarrja në IEO

NR

PO

Kufiri i tërheqjes mund të rritet në 500,000 dollarë për llogaritë e verifikuara të KYC Hapi 2 që ruajnë aktivizimin 2FA për një minimum prej 7 ditësh.

A është vendi im i pranueshëm për të përfunduar KYC?

Ju lutemi, vini re se ID-të e lëshuara nga vendet e mëposhtme kanë kufizime lokale ose ndërkombëtare dhe nuk janë në gjendje të plotësojnë KYC. Vini re se kjo listë mund të përditësohet pa njoftim paraprak.

 • Afganistani
 • Shqipëria
 • Barbados
 • Bolivia
 • Burkina Faso
 • Kamboxhia
 • Ishujt Kajman
 • Kuba
 • Ekuador
 • Haiti
 • Irani
 • Iraku
 • Xhamajka
 • Jordania
 • Mali
 • Maroku
 • Mianmar
 • Korea e Veriut
 • Nikaragua
 • Panamaja
 • Senegali
 • Singapor
 • Sudani i Jugut
 • Siria
 • Uganda
 • SHBA
 • Venezuela
 • Jemeni
 • Zimbabve