Pyetje të ShpeshtaDuke filluar me ProBit GlobalSi të referoni miqtë dhe të merrni bonusin e referimit

Si të referoni miqtë dhe të merrni bonusin e referimit

Published date: 20 maj 2020 në 07:38 (UTC+0)

Cili është programi i referimit?

ProBit Global ofron një program referimi që u mundëson përdoruesve të referojnë miqtë e tyre dhe të fitojnë 10-30% të tarifave të tregtimit të kryera nga arbitri i tyre si shpërblim.

Shuma e bonusit të referimit

Shuma e bonusit të referimit do të variojë midis 10% dhe 30%, në varësi të numrit të PROB-ve të vendosura. Sa më shumë të vendosni, aq më të larta janë bonuset tuaja të referimit!

[REKOMANDOHET] Vëzhgimi i 100,000 PROB rekomandohet shumë pasi do të merrni 30% bonuse referimi. Mësoni më shumë rreth tarifave dhe bonuseve këtu .

Koha e shpërndarjes së bonusit të referimit

Bonuset ditore të referimit do të shpërndahen të nesërmen ndërmjet orës 0:00 UTC dhe 24:00 UTC . Shpërblimet mund të shihen duke hyrë në historinë tuaj të shpërndarjes .

Si të referoni miqtë

  1. Hyni dhe hyni në kodin tuaj unik të referimit në faqen e Programit të Referimit .
  2. Ndani kodin tuaj të referimit me miqtë tuaj.
  3. Pasi miqtë tuaj të regjistrohen ose të fusin manualisht kodin tuaj të referimit kur regjistroheni, jeni gati.

Kushtet

  • Kodet e referimit për ProBit Global janë unike për çdo llogari.
  • Sapo një gjyqtar të regjistrohet në ProBit Global, të gjitha tarifat e tregtimit të shkaktuara do të zbatohen për bonuset e referimit të shpërndarë.
  • Tregtitë që konsiderohen të parregullta ose të paligjshme nuk do të kualifikohen për bonuse referimi.
  • Bonuset e referimit nuk janë të zbatueshme për çiftet tregtare të përfshira në garat tregtare ose kur PROB përdoret për të paguar tarifat e transaksionit.