NjoftimetLajmetBitUniverse Grid Trading tani në dispozicion në ProBit Global

BitUniverse Grid Trading tani në dispozicion në ProBit Global

Published date: 6 gusht 2020 në 07:31 (UTC+0)

bituniverse_long_poster.jpg

ProBit Global është integruar me sukses në BitUniverse!

Përdoruesit tani mund të tregtojnë rrjet duke përdorur aplikacionin BitUniverse këtu: https://bot.bituniverse.org/en-US/download

🔹 Pse të tregtoni rrjet në ProBit Global?

Tregtimi në rrjet i lejon përdoruesit të vendosin urdhra të shumta blerjesh dhe shitjesh për një palë tregtare në librin e porosive.

  • Kur çmimi i tokenit bie, urdhrat e blerjes zbatohen.
  • Kur çmimi i tokenit rritet, urdhrat e shitjes zbatohen.

Në këtë mënyrë, një tregtar i rrjetit do të blejë automatikisht me çmim të ulët dhe do të shesë me çmim të lartë.

Tregtimi në rrjet gjithashtu lejon ekipet e projektit të bëjnë vetë blerjen e librave të porosive, duke mbushur librat e porosive me porosi blerje dhe shitje për të krijuar një mjedis të mirë shkëmbimi.

Mësoni më shumë rreth Grid Trading >

🔹 Si të përdorni Bituniverse Grid Trading me ProBit Global?

Për të vendosur tregtimin e rrjetit, ju lutemi referojuni udhëzuesit më poshtë:

Si të përdorni Bituniverse Grid Trading me ProBit Global? >

Aplikacioni BitUniverse Pro është falas në Google Play Store, falas në iOS Test Flight dhe aplikacioni me pagesë për iOS.

*Përdoruesit e iOS duhet të shkarkojnë versionin Test-Flight siç theksohet më poshtë. Përdoruesit e Android mund të shkarkojnë direkt nga Play Store.

Shkoni te www.bituniverse.org dhe klikoni Test Flight Version. Nëse nuk e keni shkarkuar dhe lejuar Test Flight në pajisjen tuaj, duhet ta bëni këtë. Pasi ta keni bërë këtë, kjo pamje nga ekrani do t'ju shfaqet për të shkarkuar Bituniverse Pro Test Flight Edition.

updated_faq_image.PNG

*Mohimi i përgjegjësisë: Bituniverse ruan posedimin e plotë të çelësave tuaj të ProBit API dhe ProBit Global nuk i miraton dhe as nuk do të mbajë përgjegjësi për përdorimin e platformës dhe çdo humbje financiare që rezulton, nëse ka. Bëni kërkimin tuaj mbi veçoritë e sigurisë së Bituniverse dhe reputacionin e tyre si kompani përpara se të vazhdoni. Bituniverse nuk është në pronësi, apo një filial i ProBit Global. Të dyja kompanitë nuk janë të lidhura në asnjë mënyrë.