Pyetje të ShpeshtaLlogaria dhe siguriaSi të bëni një kërkesë për fshirje të llogarisë

Si të bëni një kërkesë për fshirje të llogarisë

Published date: 10 dhjetor 2020 në 05:27 (UTC+0)

Nëse dëshironi të fshini llogarinë tuaj, ju lutemi dërgoni një kërkesë duke përdorur formularin Paraqisni një kërkesë që mund të gjendet duke klikuar Mbështetje dhe Na Kontaktoni në faqen kryesore.

Në formularin Na Kontaktoni, zgjidhni kategorinë “Llogaria (Email/2FA/Fjalëkalim/SMS/KYC/Çaktivizo) → Fshi llogarinë” dhe plotësoni aplikacionin sipas udhëzimeve në ekran:

  • Ju lutemi tregoni adresën tuaj të emailit ProBit Global në të cilën është regjistruar llogaria dhe arsyen pse dëshironi të fshini llogarinë.
  • Ju lutemi sigurohuni që po na kontaktoni nga e njëjta adresë emaili me llogarinë që po kërkoni të fshini.
  • Ju lutemi anuloni çdo porosi të hapur përpara se të bëni kërkesën. Porositë e hapura mund të kontrollohen   këtu . Një llogari me porosi të hapura nuk mund të fshihet.
  • Nëse keni ndonjë monedhë të stanuar, ju lutemi sigurohuni që t'i hiqni ato së pari. Një llogari me aksione aktive nuk mund të fshihet.
  • Ju lutemi sigurohuni që të tërhiqni aktivet tuaja përpara se të dorëzoni kërkesën tuaj pasi çdo llogari me një bilanc të mbetur nuk mund të fshihet.
  • Sigurohuni që të shkarkoni Historinë tuaj të Transaksioneve dhe historinë e Tregtisë pasi ato nuk do të jenë të aksesueshme pas fshirjes së llogarisë suaj.